– Det var noen tanker jeg ville dele med flere

BJØRN DRUGLIMO, politibetjent

BJØRN DRUGLIMO, politibetjent Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det var egentlig ikke meningen at politibetjent Bjørn Druglimo skulle dele stykket «Visst finnes det engler» med flere enn seg selv. Nå har nærmere 30.000 sett det.

DEL

«Visst finnes det engler» heter et leserbrev Bjørn Druglimo sendte til Tønsbergs Blad. Etter at vi også la det ut på tb.no har mange både sett og delt innlegget på sosiale medier.

I skrivende stund er den sett av nærmere 30.000 mennesker, og mange har delt saken. Noe Druglimo setter pris på.

LES INNLEGGET HER: Visst finnes det engler 

– Det er utrolig gøy at så mange liker stykket mitt. Det var noe jeg egentlig kun skrev for meg selv, men som jeg nå ville dele med flere. Jeg får gjennom jobben møte mange mennesker, og brenner for nettopp de barna som dessverre blir utsatt for vold. At så mange setter pris på teksten min betyr mye, sier politibetjenten.

Politimann med skriveglede

Bjørn Druglimo liker å skrive. Liker å skrive ned både store og små tanker.

– Om jeg er en myk mann i politiuniform, kommer vel helt an på saken jeg jobber på. Gjennom jobben i politiet opplever jeg mye, og noen inntrykk er sterkere enn andre. Som denne lille gutten som jeg ikke snakket med, men som likevel ga meg noe som jeg ville få ned på papiret, sier han.

– Jeg er så imponert over de som jobber på Krisesenteret. De er hverdagshelter som for det meste jobber med nettopp barn og som oftest kvinner.

Er det ikke små inntrykk og hverdagstanker, så skriver han gjerne om sin store lidenskap fotball.

–Ja, jeg må nok innrømme at jeg har mye på hjertet, spesielt når det gjelder fotball, ler Bjørn Druglimo.

Passer i tiden

Men nå er det teksten om den lille gutten på krisesenteret som han får oppmerksomhet for. «Visst finnes det engler» sendte Druglimo inn uten at han snakket med noen av de på jobben.

– Nei, det kom egentlig ikke som et resultat av politidistriktet slapp nyheten om et eget barnevoldsteam, men det passet fint at det kom på trykk nå, mener Bjørn Druglimo.

Som et av de første politidistriktene i Norge etablerer Vestfold et barnevoldsteam. Dette blir gjort fordi politidistriktet har et ønske om å behandle disse sakene bedre og raskere, samt for å sikre barna god oppfølging.

LES OGSÅ: Etablerer eget barnevoldsteam

LES OGSÅ: Et krafttak mot overgrep