Innsamling til Slottsfjellet Barnehjem og Ressurssenter

SAMLET INN: Elin Kristoffersen, Marius Hoem Skovly, Adele Bråthen og Jonas Aase, Mukilvannan Navaratnam. Elevrådets
leder Anna Sophie Bjerknæs var ikke tilstede.

SAMLET INN: Elin Kristoffersen, Marius Hoem Skovly, Adele Bråthen og Jonas Aase, Mukilvannan Navaratnam. Elevrådets leder Anna Sophie Bjerknæs var ikke tilstede. Foto:

Av

Eik skole har nok en gang hatt innsamling av penger til Slottsfjellet Barnehjem og Ressurssenter på Sri Lanka.

DEL

Dette er noe vi har gjort hvert år siden 2005, etter at en tsunami rammet området hardt.

Elevrådsstyret på skolen vår er i forkant av desember innom alle klassene og forteller om denne innsamlingen, og om hva pengene går til. Klassene har da i desember en omvendt julekalender der alle som ønsker det eller har anledning til å gi et bidrag, kan gjøre det.

Vår juleavslutningskveld for skolen, «Vi synger jula inn», er også en arena der vi samler inn penger til prosjektet. Denne kvelden samles over 1500 foreldre/foresatte, søsken, tanter og onkler, besteforeldre og venner for å høre elevene synge og for selv å være med å synge kjente og kjære julesanger.

Ved utgangen står elever fra elevrådet og samler inn frivillige bidrag.

Mukil som representerer Slottsfjellet Barnehjem og Ressurssenter kommer på èn fellessamling i året og viser bilder/video og forteller elevene om prosjektet.

Vårt bidrag til Slottsfjellet Barnehjem og Ressurssenter ble i år kr. 44463. Beløpet ble overrakt på en fellesamling i februar.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags