Gå til sidens hovedinnhold

Elevene fikk med seg 60 eldre!

Artikkelen er over 3 år gammel

Omtrent 60 eldre kom for å være med på forskjellige aktiviteter sammen med oss elevene på Gjennestad. De fikk oppleve en innholdsrik dag med manikyr, håndmassasje, fotovegg, boccia og en tur med veteranbiler.

Innsendt

Elevene fra Gjennestad videregående skole har arrangert en aktivitetsdag for de eldre, som er det kjente prosjektet «Livsglede for eldre». Dette hadde vg1 helse- og oppvekstfag og vg2 helsefagarbeidere stått i front for.

Gjennestad videregående skole er tilsluttet «Livsglede for eldre», en ideell stiftelse og folkehelseorganisasjon som arbeider for at alle eldre skal ha en god og meningsfull hverdag.

Målet var at de eldre skulle få muligheten til å komme seg litt ut og være sosiale. Det så ut som at de koste seg og hadde det gøy med opplegget som elevene hadde laget. Aktivitetene vi hadde denne dagen, var blant annet boccia, fotovegg, manikyr, håndmassasje, tur i parken og kjøretur med veteranbilene.

I noen uker har vi elever planlagt aktiviteter, og vært i kontakt med flere sponsorer for å få denne dagen til å bli bra. Vi vil takke alle som har sponset oss, som Gjennestad Drift med sted, mat og planter, Hageland med deilig eplemost og borddekorasjoner, Rema 1000 og Kiwi med fruktkurver, og Color Line med to båtbilletter.

Vi er veldig takknemlige for at Gjennestad barnehage kom og sang for oss. Vi vil også selvsagt takke Arild Arnesen (Jaguar, 1964) og Per Oscar Meier (Ford, 20M, 1969) som kom fra Stokke veteranklubb med sine flotte biler. For å ikke glemme de flotte folkedanserne som kom og danset både for og med oss. Vi koste oss masse med denne hyggelige underholdningen.

Elevene, med sine lærere, retter en stor takk til alle som bidro til at dette ble en svært vellykket dag. 

Kommentarer til denne saken