Normisjons loppemarked i nye lokaler på Gjennestad

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtI flere år har Normisjons loppe- og grønnsaksmarked holdt til i i det største veksthuset på Gjennestad, men i år måtte de finne et annet alternativ. Det var spennende, men ved hjelp av gartnerskolens ledelse og dugnadsinnsats av trofaste misjonsvenner, lyktes det å få gjennomført markedet i fire nyoppførte og rommelige veksthustelt.

BLOMSTER: Ved hjelp av gartnerskolens ledelse og dugnadsinnsats av trofaste misjonsvenner, lyktes det å få gjennomført markedet i fire nyoppførte og rommelige veksthustelt.

BLOMSTER: Ved hjelp av gartnerskolens ledelse og dugnadsinnsats av trofaste misjonsvenner, lyktes det å få gjennomført markedet i fire nyoppførte og rommelige veksthustelt. Foto:

Da markedsjefen, Tor Bringaker, åpnet klokka 10 for publikum var det full fart av kjøpelystne folk. Egentlig var det litt mindre lopper i år, men salg av grønnsaker, åresalg, auksjon og salg på kafeteria gikk over all forventning. I teltene var det god plass og alt var godt organisert. Folk både handlet og koste seg ved bordene, hvor de fikk kjøpt både lapskaus og hjemmebakte kaker. 

Totalt innbrakte markedet nærmere 150.000 kr. Førstkommende lørdag er det et tilsvarende marked på leirstedet Strand i Sandefjord. Begge steder går inntekten til Normisjons barne og ungdomsarbeid.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags