En litt annerledes Lucia-feiring

FIRBENTE DELTAKERE: Markeringen har blitt en tradisjon.

FIRBENTE DELTAKERE: Markeringen har blitt en tradisjon. Foto:

Av

De firbente markerte også Lucia-dagen.

DEL

NSK er et lokallag for oss med hunder i Spanielfamilien. Vi har mange aktiviteter for medlemmene som treninger på jakt, spor, rallylydighet, agility, grunnkurs (i gang nå) og utstillingstrening. Vi har også kurs i klipp/pelsstell, smeller, og andre tema som er interessante for «Spanielfolk». Så har vi en Tur&Miljøgruppe som arrangerer sosiale ting som lysløypeturer, søndagstur, sopptur og forskjellige «happening’er»

Denne gruppen arrangerte vår årlige julemarkering, som ble til Lucia-arrangement for noen år siden. Vi var på Ulvika 13.desember med et tjuetalls hunder. Arrangementet startet tradisjonen tro med luciatog til fløytespill (!!) - av Marit Lian. Lucia var tradisjonen tro gamlemor Vezla (Springer Spaniel på 13år) som i år hadde med seg dattera si Diva. Begge pyntet med lys.

Deretter hadde vi gang rundt juletre og mange konkurranser og leker for både hund og eier. Siden det er jul var besøk av julenissen Per en selvfølge. Noen hunder henter pakken selv (Spaniels er apporterende hunder). Kaffe og kaker til oss på to bein.

Dette kan høres ut som et tullearrangement - og det er det også. Det skal være litt lave skuldre. Alle kan bli med. Og mange her konkurrerer med utstilling eller forskjellige grener av jakt eller lydighet. Målet er å ha det litt morro og aller helst inspirere flere til å bli med på å ha et aktivt hundehold.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags