Nils Ola Nilsen stiller ut malerier på biblioteket

Nils Ola Nilsen

Nils Ola Nilsen Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I anledning Nils Ola Nilsens 80 års jubileum stilles det ut bilder på Tønsberg og Færder bibliotek. Bildene viser forskjellige stilarter og tidsepoker

DEL

InnsendtHans interesse for tegning og maling ble oppdaget i 15 års alderen. De grunnleggende kunstnerevnene ble arvet fra hans far som var både brukskunstner, maler, rosemaler og treskjærer. Med dette som bakgrunn har malerkunsten ved hjelp av selvlære og selvstudium opp gjennom årene utviklet seg til det den er i dag.

Maleriene henger nede ved klosterruinene.

Maleriene henger nede ved klosterruinene. Foto:

Nils Ola Nilsen har i alle år hatt håndverk som yrke, Det startet med båter og A- jolle bygging, deretter var han bygningssnekker i ulike firmaer. Fra 1990 jobbet han som vaktmester og vedlikeholdssjef. I 2006 ble han pensjonist.

Malerkunsten er dyrket på hobby basis, men i den senere tid er den blitt viet mer og mer oppmerksomhet. Dette gir seg uttrykk i en rekke nydelige malerier som er blitt godt mottatt.

Ørn

Ørn Foto:

Nils Ola Nilsen ønsker å skape noe folk liker, noe de kan kjenne seg igjen i og som vil hjelpe dem til å drømme. Maleriene er en glede å eie både for deg og dine etterkommere.

På jubileumsutstillingen vil du også finne hans nyest bilder i en litt røffere stil enn det vi har sett fra denne kunstneren tidligere. Utstillingen befinner seg i underetasjen på biblioteket og er åpen frem til 11. juli.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags