Per Arne Dahl i Svend Foyns bedehus

SÅRBARHET: Per Arne Dahl sluttet i fjor som biskop i Tunsberg. Onsdag er han tilbake og snakker om sårbarhet i Tønsberg.

SÅRBARHET: Per Arne Dahl sluttet i fjor som biskop i Tunsberg. Onsdag er han tilbake og snakker om sårbarhet i Tønsberg. Foto:

Av

Biskop og domkantor til Åpent hus i Svend Foyns bedehus onsdag.

DEL

InnsendtÅrets første «Åpent Hus» i Svend Foyns bedehus er onsdag kveld. Det blir et møte med en biskop, en domkantor og en lokal sanggruppe.

Tidligere biskop, Per Arne Dahl, er tilbake i Svend Foyns bedehus. Han er en velkjent og skattet forkynner som denne gang har valgt temaet «Sårbarhet som kraft. Et møte med Bach, Børli og vår egen tid».

I høst inntok Espen Melbø orgelkrakken i domkirken. Denne kvelden skal vi bli bedre kjent med ham, når han blir intervjuet av Svein Byholt. Domkantoren vil også skape vakker musikk når han lar sine fingre tangere flygelets tangenter.

En lokal sanggruppe, Vokal 19  kan man glede seg til å høre. Dette er noen flotte dame- og herrestemmer som virkelig klinger godt sammen, forteller David Gjerp som leder kveldens arrangement. Mat, kaffe og kollekt til arbeidet hører naturligvis med på et Åpent Hus.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags