Lions Club Andebu feiret 40 år

Chartermedlemmene ble hedret med blomster. Fv: Finn Olsen, André Firing, Kristian Bø, president Lars Viggo Holmen, distriktsguvernør Solbjørg Kolsrud og Rolf Karlsen, som også ble hedret som 70-åring. Kåre Kristiansen var dessverre syk, og er derfor ikke med på bildet.

Chartermedlemmene ble hedret med blomster. Fv: Finn Olsen, André Firing, Kristian Bø, president Lars Viggo Holmen, distriktsguvernør Solbjørg Kolsrud og Rolf Karlsen, som også ble hedret som 70-åring. Kåre Kristiansen var dessverre syk, og er derfor ikke med på bildet. Foto:

Av

-Dette skal vi gjøre mer av

DEL

InnsendtOrdene falt omtrent slik da Sten Rauan hilste styre og medlemmer av Andebu Lions på vegne av Lions Club Sandefjord/Sandar. Det ble nikket rundt bordene på Skytterhuset i Andebu denne fredagskvelden. Vi har møtt hyggelige Lions-medlemmer fra Stokke og Vear og Sandefjord gjennom dette siste året i et litt nytt perspektiv: Vi er jo blitt sambygdinger! I alle fall innbyggere i nye Sandefjord kommune. Vi er klubber med ulik historie og særpreg, men alle har det mål å hjelpe andre.

Andebu Lions fylte 40 år fredag 12. april. På selve stiftelsesdagen hadde klubben jubileumsfest på Skytterhuset i Andebu. Det var 50 påmeldte festdeltakere, de fleste fra klubben med ledsagere. I tillegg var det 10 inviterte gjester. Distriktsguvernør Solbjørg Kolsrud stilte med sin mann, Arne, og det var representanter fra flere av naboklubbene. Vi fikk servert kalvestek med tilbehør og riskrem, som var levert fra sykehjemmet. Alle var enige om at maten var veldig god, all ære til Anita og gjengen på kjøkkenet på sykehjemmet. Så var det bløtkake og kaffe før festen ble rundet av ved midnatt.

President Lars Viggo Holmen ønsket velkommen til bords kl. halv åtte, og overlot ordet til kveldens toastmaster Arild Alfredsen. Han styrte taffelet med lun humor og stødig hånd. Det var taler og hilsninger, og klubben fikk flere fine gaver. Chartermedlemmene (de som var med på å stifte klubben) ble hedret med blomster. Og flere medlemmer fikk merker for mange aktive år i tjeneste. Jan Oddvar Haugerød spilte til sangene, og til kaffen var det underholdning.

Løvetrioen spilte kjente og kjære sanger med Andebu-tilknytning til stor glede for dem som var til stede. Til slutt spilte og kåserte Hogne Kjærås. Han presenterte tanker han hadde gjort seg mens han hadde ruslæ litt rundt hime. Det handlet om stedsnavn slik de skrives og slik de uttales i Andebu. Vi fikk eksempler på at språket nok er litt forskjellig i Sandefjord by og her oppe i Andebu. Humoren traff godt i salen, og det var en koselig avslutning på en fin kveld. Men som sagt, det er viktig å treffes oftere, det skal vi gjøre mer av ...

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags