Går du på denne gratiskonserten, støtter du noen som trenger det

Fra julekonserten i 2016

Fra julekonserten i 2016 Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det er ikke alle julekonserter som koster penger. Mandagen før jul blir det konsert hos Kirkens Bymisjon i Øvre Langgate 11 i Tønsberg med lokal vokalist Debora Mørken og band.

DEL

InnsendtHele gjengen studerer musikk i Oslo, og er travelt opptatte med opptredener nå i førjulstida, men mandag 18. desember blir det konsert i Tønsberg før de tar juleferie selv.

– Vi hadde en lignende konsert i fjor.  Det var veldig gøy og vi ble helt overveldet over hvor mange som kom! Vi måtte sette frem alle stolene som fantes i lokalet og noen måtte stå. I år som i fjor byr vi på en blanding av tradisjonelle julesanger og noen som er mindre kjente. I tillegg skal vi spille to av mine egne låter. Vi har også invitert med to dyktige lokale sangere, Jørgen Dahl Moe og Ingrid Aspaas, sier Debora.

Selve konserten er gratis, og holdes i lokalene til Kirkens Bymisjon i Svend Foyn bedehus. Etter konserten blir det anledning til å gi støtte til Kirkens Bymisjons prosjekt «I Jobb» som er et lavterskel arbeidstreningstilbud for rusavhengige og andre som står utenfor det ordinære arbeidsliv. Det er betalt dagsarbeid som gir positivitet, mestringsfølelse og livshåp – og det kommer byen til gode blant annet gjennom søppelplukking og gatefeiing. Prosjektleder Per Tvetene sier at tilbudet må reduseres neste år på grunn av økonomi, så her er behovet stort.

Konserten blir sponset av Hjerpetjønn Sanitetsforening som samler inn penger året rundt for å kunne støtte forskjellige hjelpeprosjekter i distriktet.

– Vi pleier å gi noe til Kirkens Bymisjon hver jul, sier leder Torill Svinsholt.

Ved å støtte Debora Mørkens konsert får vi både løftet frem lokale unge musikere og samtidig støttet det fantastiske arbeidet Kirkens Bymisjon gjør for trengende folk i samfunnet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags