Jazzkafè med Georg Reiss Kvartett

Av

Georg Reiss kvartett er en utadvendt gruppe som består av ledende jazzmusikere med ulik bakgrunn. Kvartetten spiller swingjazz, blues, calypso, choro, norske og svenske folketoner.

DEL

InnsendtGeorg Michael Reiss er en av Norges ledende klarinettister og har også et navn i Europa, særlig innen tradisjonell jazz og ulike typer folkemusikk. Med høyt utviklet musikalitet, stilsans og formidlingsevne har Georg en unik evne til å tilpasse seg enhver musikalsk assosiasjon på tvers av landegrenser og kulturer. Georgs musikalske arbeidsfelt spenner over et bredt spekter, med stadig søken etter nye uttrykk. Ved siden av å være fast medlem av en håndfull kjente band, har han brukt sine lune lederegenskaper og talenter som komponist, arrangør, produsent og utøver i flere teaterproduksjoner.

Georg har deltatt på en mengde plateinnspillinger med blant andre Gertruds Sigøynerorkester, Streif, Ophelia Orchestra, Morten Gunnar Larsen, Majken Christiansen og Magnolia Jazzband.

Besetning: Georg Reiss - klarinett, Håkon Gjesvik - piano, Sebastian Haugen Markussen - bass og Tore Sandbakken - trommer.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags