Medaljedryss i stokkekamp

MEDALJER: Fra venstre Denniz Skontorp (gull), Henning Hansen (gull), Fredrik Bakke-Ortiz (bronse) og Vidar Jensen (2xsølv).

MEDALJER: Fra venstre Denniz Skontorp (gull), Henning Hansen (gull), Fredrik Bakke-Ortiz (bronse) og Vidar Jensen (2xsølv). Foto:

Av

Lørdag 3. november reiste 5 håpefulle fra TS kampsportsenter i Tønsberg til Oslo Open. Med seg hjem tok de to gull, to sølv og en bronse i det som er den største konkurransen i filippinsk kampsport i Norge.

DEL

INNSENDT I Filippinsk kampsport konkurreres det i stokkekamp, både en og to stokker og med og uten kroppsbeskyttelse. Kampene varer 1 til 2 minutter og det er den som skårer flest poeng på motstanderen som vinner.

Det var egen klasse for de som ikke har mye erfaring med konkurranser. I denne klassen ble det storeslem til Tønsberg. Begge utøverne fra Tønsberg slo ut all motstand og møttes i en forrykende gullfinale. Denniz Skontorp tok gull og Vidar Jensen sølv etter en kamp som holde høy kvalitet. I kamp med to stokker endte Fredrik Bakke-Ortiz på 3 tredjeplass etter å ha vunnet bronsefinalen mot Henning Hansen som også er Tønsberg og er hovedtrener i klubben. I klassen uten beskyttelse bruker man stokker som er litt polstret. I tungvekt uten beskyttelse ble det igjen gullfinale for Tønsberg og denne gangen var det Henning Hansen og Vidar Jensen som møttes. Det ble en oppvisning i gode teknikker hvor Hansen trakk det lengste strået denne gangen.

Filippinsk kampsport er meget allsidig og passer for alle. Kampsporten er i god vekst og helgens resultater viser at nivået I Tønsberg er meget høyt. Deltakerne fra Tønsberg har nå satt som mål å delta i VM neste år.

Fra venstre: Denniz Skontorp (gull), Henning Hansen(gull), Fredrik Bakke-Ortiz(bronse) og Vidar Jensen(2xsølv)

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.