I Norge er det fem landsdeler hvor LÅMØ avholdes. Vestfold ligger under landsdel Sør sammen med Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark og Buskerud. Stevnet arrangeres likt både på dag og klokkeslett i alle landsdelene. Det arrangeres alltid helgen midt i februar. Alle deltakerne må delta i alle øvelsene under LÅMØ. Det deles ut gull, sølv og bronse i hver klasse for hver øvelse. I tillegg deles det ut en sammenlagtpremie for 1.-6. plass i hver årsklasse. 11- og 12-årsklassen får i tillegg deltakerpremie.

Tønsbergsvømmerne som deltar til helgen har klart kvalifiseringskravene for å være med på LÅMØ. Dette har de jobbet hardt og målrettet mot i løpet av 2016 sesongen. Mange av utøverne har dette stevnet som sitt store hovedmål for sesongen. Flere av Tønsberg svømmeklubb sine utøvere ligger høyt rangert før stevnet, og det er mulighet for gode resultater. Det er moro å få konkurrere mot de beste svømmerne i sin årsklasse i vår landsdel. Dette gir økt motivasjon og inspirasjon til videre trening.

Trenerteamet bestående av Karen Anne Kjendlie, Petter Malm, Erlend Hansen og Tone Gundrosen har jobbet hardt og målrettet sammen med svømmerne mot stevnet. De har forberedt svømmerne godt både fysisk og mentalt.

Tønsberg svømmeklubb stiller med følgende utøvere:

2006: Elise Farmen-Hall, Hannah Fosen

2005: Alva Byman, Amanda Dahl Kjendlie, Erlend Linde-Nielsen, Julia Michelsen Tangen, Erling Wendt

2004: Henrik Grana, Andrea Hjartholm, Even Kjær, Frida Gravdahl Kristoffersen, Oliver Arntsen Mosand, Theodor Einmo Plavac

2003: Cecilie Farmen-Hall, Sunniva Michelsen Tangen

2002: Herman Bjørndal Christensen, Gaute Zajitski Hansen, Pawel Margielewski

2001: Jacob Bøckman, Emil Zajitski Hansen, Fredrik Solberg