Dobbeltmoral

Av

Den gang Jens Stoltenberg, nå NATOs generalsekretær, besøke Arafat og PLO i Libanon, var det da snakk om at det kunne utvikle seg terror på norsk jord av den grunn?

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Nei, slett ikke, enda han ble smuglet inn. Var det for å irettesette PLO? Nei, det var for å hylle frihetskjemperen Arafat, en rå terrorist, kanskje all terrors far. Og når det gamle kobbelet i SV lo og hyllet Pol Pot i Kambodsja, var det da noen som reagerte og snakket om faren ved dette? Nei, ingen.

Men når det gjelder en kvinne som har feilet i kjærlighet og har havnet i simpelt og djevelsk selskap, da hiver man seg over henne og ønsker død og fordervelse. Men barn av sosialistisk overklasse, de kan støtte massemordere og terrorister uten følger.

Hjelp denne kvinnen og de to fattige barna. Ikke døm henne nord og ned. Jeg husker godt hvordan politikere hyllet massemordere og leflet med dem uten følger. Jeg tror de visste bedre og hadde bedre forutsetninger enn denne kvinnen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken