Gå til sidens hovedinnhold

Dra til helvete med dømmesyken din!

Til deg som sier at Frp er et rasistisk parti, som svinger rundt deg med stempler og merkelapper og ikke kan se forskjell på Fru Goebbels og Fru Listhaug, til deg som er så woke at brundress og blådress går i ett:

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Dra til helvete med dømmesyken din! Med denne miksen av uredeligheter rører du i hop en graut som er fullstendig usmakelig!

Frp, med alt de står for, kommer aldri til å få min stemme, det har jeg skrevet i utallige innlegg. Men jeg kan ikke hive dem i samme gryta som SIAN, jeg kan ikke Hitle dem! I innlegg etter innlegg har jeg for eksempel tatt avstand fra Jon Helgheim; jeg er nesten alltid fykende uenig i det han sier, og måten han sier det på provoserer meg. Men det er et så drøyt stykke å sette fascist-stempel på ham, at det ikke bare er useriøst, det er også ondskapsfullt. Ja, så ondskapsfullt at folk som meg kan velge å stå opp for ham.

Nå gjør jeg det! Jeg gjør det i respekt for sannheten i den gamle ordet:

«Jeg er uenig i det du sier, men vil inntil døden forsvare din rett til å si det!»

For Frp er naturligvis ikke rasister. De er ikke fascister, ikke nazister, og ikke er de SIAN-evangelister heller. Frp er et fungerende demokratisk parti i et fungerende demokratisk land. Det er språklig barbarisme å knytte dem til demoniske ideologier som fascismen, det er en trivialisering av hva fascisme egentlig er.

For meg er Frp politiske motstandere jeg kan gå runder med i samtale og diskusjon, fordi samtale og diskusjon er den eneste måten å skaffe seg innsikt på.

Den er i tillegg sivilisert.

Du som tror du må svinge rundt deg med merkelapper for å vise hvor «god» du er, har valgt den totalitære metode. Du er ikke bare så fargeblind at du ikke ser forskjell på blått og brunt, du insisterer også på at de du er uenig med skal utestenges og settes i isolasjon. Du står for en filosofi som i rettroenhet klistrer hat-merket på jakka til politiske motstandere.

Disse «pestbefengte» du mener bør merkes og settes i karantene.

Eller i isolasjon i de urenes konsentrasjonsleir.

Du ser det antakelig ikke selv, men du er så nært beslektet med det du avskyr …

At jeg avskyr deg!

Kommentarer til denne saken