Gå til sidens hovedinnhold

Drapssiktet mann i Sandefjord ikke avhørt

Artikkelen er over 1 år gammel

Mannen som er pågrepet og siktet for drapet på en kvinne i 30-årene Sandefjord søndag, vil trolig bli fremstilt for varetektsfengsling tirsdag.

– Vi planlegger for et fengslingsmøte tirsdag, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold i Sørøst politidistrikt til NTB.

Han sier den drapssiktede mannen i 40-årene var kjæreste med den drepte kvinnen. Begge er fra Vestfold og er norske borgere.

– Mannen er en kjenning av politiet. Det er det jeg kan si om han nå. Han er ikke avhørt, det vil tidligst skje i ettermiddag, sier politiinspektøren.

Krimteknikere har jobbet på stedet i natt – politiet etterlyser vitner i drapssaken

Politiet ble varslet om saken i 15.20-tiden søndag. Kvinnen ble funnet i en leilighet i et boligområde litt utenfor bysentrum. Den siktede var ikke på åstedet da politiet kom fram, men ble pågrepet et sted i Sandefjord uten dramatikk litt før klokken 17 søndag ettermiddag.

Sakrisvold sier at avdøde er sendt til obduksjon, og at obduksjonen blir gjennomført mandag. Han vil ikke si noe om hvordan kvinnen ble drept.

Advokat Jonny Sveen som er oppnevnt som forsvarer for mannen sier han ikke har tatt stilling til straffskyld.

– Jeg har ikke snakket med min klient. Det ble ikke tid til det søndag, men jeg vil snakke med ham senere mandag. Det er for tidlig å kommentere spørsmål om straffskyld, sier Jonny Sveen til NTB.

Kommentarer til denne saken