Gå til sidens hovedinnhold

Her får «feriefamilien» ett glimt av fotballstjernens hus

Artikkelen er over 4 år gammel

DuJegOss-gjengen måtte nøye seg med fotballegendens ringe bolig. Rettere sagt: tak!

Den spontante familien fra Melsomvik reiser på en relativt uplanlagt bilferie i Europa i sommer, og reisen deres kan du følge på tb.no og familiens hjemmeside.

De siste dagene har gjengen befunnet seg på spansk jord, og det er ikke tilfeldig. Her var nemlig én ting planlagt, og det var at de skulle møte fotballstjernen Cristiano Ronaldo som spiller for den spanske klubben Real Madrid.

Det gikk ikke helt som forventet ...

– Gutta er i USA, sier pappa Thomas Flugeim om Real Madrid-laget.

Ublidt møte med vakt

Familien ga seg ikke så lett. Om de ikke fikk møte Ronaldo, fikk de ta seg en tur til huset hans i Madrid.

– Vi kjørte fra treningssenteret til Ronaldo og Co og deretter mot huset hans, sier Flugeim.

Men det gikk ikke helt smertefritt:

– Der møtte vi en vakt, en liten spanjol med den mørkeste, heseste stemmen jeg noen gang har opplevd. Han klikket i vinkel, skriver Flugeim i en melding til Tønsbergs Blad.

 

Mot Messi

Nå er familien på vei til Barcelona hvor en annen kjent fotballstjerne holder til, nemlig Lionel Messi. Etter at de fikk fortalt adressen hans av noen nye bekjente i går, føler de seg nok mer selvsikre rundt denne fotball-jakten. Og det selv om stjernen ikke er klar over besøket fra Melsomvik selv.

– Nå skal vi til Barcelona, der går vi rett hjem til ham og ringer på døra, sier Flugeim som har stor tro på overraskelsesbesøket.

Familien befinner seg nå i Fraga, et lite stykke utenfor Barcelona. I morgen drar de inn til storbyen for å sjekke ut «Messi og Co».

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.