Den eventyrlystne gjengen bak DuJegOss befinner seg nå i Madrid i Spania hvor de har jaktet på fotballstjernen Ronaldo. Dessverre ser det ut til at de ikke kommer til å møte stjernespilleren, da hele Real Madrid-laget befinner seg i USA.

– Men vi skal prøve å finne huset hans uansett, sier pappa Thomas Flugeim.

Du kan følge dem live her.

En spiller må med!

Èn ting er i hvert fall helt sikkert, de skal ha med seg en Real Madrid-spiller inn i bilen. Nå skal de på området hvor spillerne trener. Der håper de at de kan få med seg en «up-and-coming»-spiller med seg i bilen.

– Vi skal ha med en Real Madrid-spiller inn i bilen, koste hva det koste vil! sier Flugeim.

Les også: Nå starter det: Tar med seg hele Norge på en litt annerledes bilferie

 

Hele gjengen ble syke

Noe familien har vært veldig fornøyde med, er hvordan overnattingene har gått ettersom ikke en eneste en var planlagt. Det verste var nok da de tilbrakte èn natt i en campingvogn, og alle lå med hver sin bøtte og spydde.

– Det var nok noe med det vannet vi drakk, sier Flugeim.

Ellers har familien vært storfornøyde med overnattingene, spesielt i Madrid. Her har de vært i kontakt med en lokalinnbygger, Ricardo. Han anbefalte gjengen ett lite hotell. Rommet betalte de kun 72 euro for, tilsvarer i underkant av 700 norske kroner. Da fikk de et stort rom som familien lett kunne boltre seg på. Dette var Flugeim henrykt over:

– Det er det fineste rommet jeg har bodd på tror jeg!

 

Les også: Her må «Blomster-Finn» svare for seg

Ringer på døra til Messi

Familien er bestemt på å få tak i fotballstjerner, og når turen går videre til Barcelona står Messi for tur. Han vet det bare ikke enda.

– Vi møtte noen i Madrid som var fra Barcelona. De visste hvor Messi bodde, så jeg har adressen!

De de møtte har nemlig en onkel som bor like ved, og han følger dem mer enn gjerne over til fotballstjernens dør.

Her kan du følge familien live.