– Det er veldig gøy og jeg trives godt, sier Elin Holtmo-Ystanes (23).

Interessert

Tidligere i høst skrev Tønsbergs Blad om Maison Grabot bakeri og konditori som skal åpne nytt utsalg i Larvik. Den franske bedriften har allerede butikker i Sandefjord, Tønsberg og Stokke, og på nyåret satser de på åpning i Larvik sentrum. Holtmo-Ystanes skal bli daglig leder i butikken, men nå kan hun fortelle at hun har den samme jobben i de tre andre butikkene også.

– Jeg har vært daglig leder for alle butikkene siden juli. Det er annerledes enn å bare jobbe i bedriften, men jeg har alltid vært interessert i den så jeg takket ja da jeg fikk tilbudet om daglig leder. Jeg har jobbet i to år i alle butikkene så jeg kjenner stedene godt, forklarer hun.

LES OGSÅ: Bilene sto i kø fra tidlig morgen: – Vi står her til pandemien er over

Ser en fremtid

Tidligere daglig leder ble først permittert under korona og etter hvert bestemte han seg for å gå ut av bedriften. Ifølge Holtmo-Ystanes skal hun videreføre konseptet de har hatt i tre år – og ser for seg en fremtid for bedriften.

– Det er alltid mulig med forbedringer. Vi jobber med flere leveringer og utvikler nye produkter. Vi stopper ikke her, jeg håper jo vi blir større.

Samtidig har det ikke vært like lett å drive butikk og Holtmo-Ystanes forteller at beliggenheten til Tønsberg-butikken var vanskelig i begynnelsen.

Konditoriutsalget startet i Tønsberg i 2018. Det året var inntektene på 97 000 kroner. Året etter solgte de bakervarer for 2,26 millioner kroner. Men det ordinære resultatet før skatt endte på minus en halv million kroner.

– Det er vanskeligere å drive på den andre siden av kanalen. Men Kaldnes er i stadig utvikling så det går mye bedre nå. Det er spennende å få være med på utviklingen og jeg ser et marked for oss.