Gå til sidens hovedinnhold

Emma Ellingsen (18) ble utestengt fra Tinder for andre gang: – Laget en ny konto med mamma sin telefon

Artikkelen er over 1 år gammel

Den populære serien «Generasjon Z» er klar for andre sesong, med Emma Ellingsen fra Nøtterøy i spissen.

Influenseren og YouTube-stjerna fra Nøtterøy, Emma Ellingsen, er aktuell i sesong to av TV 2-serien «Generasjon Z». Dagbladet møtte Ellingsen i forbindelse med premieren på den nye sesongen. Da hadde nøttlendingen nettopp fylt 18 år. Noe hun har ventet lenge på.

– Det eneste jeg har gledet meg til og ventet på har vært at nå kan jeg endelig ta kjønnskorrigerende operasjon, forteller hun til Dagbladet.

Lang ventetid

Men ventetiden er lang. Opptil to år.

– Jeg har ikke fått noen dato enda og vet ikke hvilket nummer jeg på ventelista heller, men forhåpentligvis ligger jeg langt foran så jeg kan komme inn så fort som mulig. Jeg har sagt at hvis det blir noen avbestillinger, så kommer jeg inn når som helst.

Ellingsen ble først kjent da hun deltok i dokumentaren «Født i feil kropp» på TV 2. Siden har hun markert seg i sosiale medier, og deltatt i tv-serien «Generasjon Z» på samme kanal. Hun har nesten en halv million følgere på Instagram, og nærmere 400.000 følgere på YouTube og har uttalt at hun ønsker å være en talsperson for transkjønnede.

Utestengt fra Tinder

Nylig var Ellingsen også i mediene fordi hun hadde blitt utestengt fra den populære dating-appen, Tinder for andre gang. Til TV 2 fortalte hun at hun aldri mer skal benytte seg av sjekke-appen.

– Jeg laget en ny konto med mamma sin telefon. Jeg ble utestengt etter to dager igjen. Da slettet jeg den. Aldri mer Tinder, sa Ellingsen til TV 2.

De to dagene hun var på Tinder, matchet hun for det mest med eldre menn.

– Plutselig så jeg at alle jeg hadde matchet med var sånn 27 år gamle. Det ble bare pinlige samtaler, der da sa ting som «lekker kvinne». Jeg vet ikke ... Tinder var bare for gøy. Jeg var der ikke for å finne kjærligheten.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.