Gå til sidens hovedinnhold

Emma Ellingsen pryder coveret av Elle

Artikkelen er over 2 år gammel

– Bildet er tatt på en hytte i Sande, forteller influenseren og YouTube-stjerna fra Nøtterøy.

– Takk, Elle Norge, for at dere har meg på coveret av septemberutgaven deres.

Det skriver influenser Emma Ellingsen på sin instagram-konto, der hun har lagt ut bilde av motemagasinets neste utgave.

– Bildene på coveret av Elle ble tatt på en hytte i Sande i slutten av mai, skriver Ellingsen i en sms til Tønsbergs Blad.

 

Ungjenta har nærmere en halv million følgere på bildedelingstjenesten Instagram. I tillegg har hun godt og vel 370.000 abonnenter på sin YouTube-kanal, der hun deler videoer med blant annet sminketips.

Ellingsen ble først kjent da hun deltok i dokumentaren «Født i feil kropp» på TV 2. Siden har hun markert seg i sosiale medier, og deltatt i tv-serien «Generasjon Z» på samme kanal.

Det er ikke første gang hun er på forsiden av et kjent, norsk motemagasin. Også Det Nye har hun hatt gleden av å pryde forsiden til.

Da Tønsbergs Blad sist snakket med Ellingsen, i januar i år, fortalte hun at hun ikke hadde konkrete planer for fremtiden, men at hun håpet å gjøre karriere som modell.

– Jeg er jo bare 17 år, og tenker at jeg blir boende hjemme en god stund til. Jeg har ingen konkrete planer for fremtiden, men tar ting litt som de kommer. Mitt eneste ønske akkurat nå er å fortsette med det jeg driver med, sa hun den gangen.

LES OGSÅ: To innbrudd og en stjålet bil i Revetal i natt

LES OGSÅ: Emma (17) sluttet på skolen for å leve av sosiale medier (+)

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.