Gå til sidens hovedinnhold

En hyllest til barnehageheltene

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi i Fagforbundet Region Tønsberg vil hylle dere ansatte som tar vare på de minste barna våre. Dere gjør en fantastisk jobb. Det er og har vært mange yrkesgrupper som roper høyt om hvor vanskelig de har det i den nye hverdagen. Den er vanskelig for alle som jobber tett på mennesker. Men dere barnehagelærere, fagarbeidere og assistenter som er på jobb fra morgen til kveld sammen med barna våre, dere roper ikke høyt.

Dere står på, er der og utfører pedagogisk arbeid, trøster, skifter bleier, tørker neser uten å tenke på om barnet eventuelt er smittet av korona. Passer på barna og prøver å gjøre hverdagen så normal som mulig ut fra de gjeldende regler angående smitte. Dere er jo minst like utsatt som mange andre yrkesgrupper, men dere kan ikke gå med fullt verneutstyr.

Vi mener dere bør få vaksine nå, slik at barnehagene fortsatt kan være åpne. Nå har dere stått på i et år uten å klage. Vi vil hylle Fagforbundets medlemmer, dere er fantastiske! Barnehagelærere, fagarbeidere og assistenter vi heier på dere og den flotte jobbe dere gjør. Stå på!

Kommentarer til denne saken