– Jeg fikk mildt sagt sjokk da jeg sjekket og så hva som hadde skjedd, sier mannen som lørdag kveld vant førstepremien i Lotto på hele 7.262.030 kroner.

Tønsbergs Blad kunne lørdag fortelle at en av de to vinnerne av den store summen var fra Vestfold og Telemark, men Norsk Tipping hadde på det tidspunktet ikke klart å få tak i ham.

Søndag kveld litt før klokken 20 tok mannen, som er fra Holmestrand, selv kontakt med Norsk Tipping etter å ha sjekket Lotto-kupongen sin, ifølge Norsk Tipping nettsider.

LES OGSÅ: Den ærverdige praktvillaen fra 1920-tallet har fått store skader – brannvesenet måtte skjære opp gulvet for å komme til

Hadde vært bortreist

Den heldig vinneren var bortreist fram til søndag kveld og hadde ikke hatt på telefonen sin i helgen.

– Jeg så ikke jeg hadde ubesvarte anrop fra dere siden telefonen var avslått. Da vi kom hjem og hadde tømt bilen for bagasje, kjørte jeg bilen for å parkere. Så begynte jeg å sjekke kupongen i bilen. Jeg ble bare sittende å stirre på den, før jeg gikk inn til de som var i huset og spurte hva dette var for noe, sier han.

Han er selvsagt svært glad etter å ha vunnet 7,2 millioner kroner.

– Dette var virkelig en god nyhet, sier mannen. Han legger til at han vant på en fast kupong han har hatt i 20 år.

Han leverte vinnerkupongen på mobilen.

LES OGSÅ: Reidun og Stein totalrenoverte huset fra 1963 – nå er det nærmest ugjenkjennelig

Kvinne fra Vestland

Lørdagens andre Lotto-millionær er en kvinne fra Vestland. Hun satt og så på «Skal vi danse» da Norsk Tipping ringte henne like etter klokken 20.

– Det er jo helt fantastisk. Jeg så ikke Lotto-trekningen på TV, men jeg er inne på Norsk Tipping-appen nå ser jeg. Der ser jeg det svart på hvitt. Men det er likevel vanskelig å skjønne at jeg har vunnet så mange penger, sier kvinnen.

Hun forteller at hun har levert den samme kupongen de siste 12 årene.

– Den inneholder ingen bursdager eller spesielle tall for meg. Det ble bare til at jeg fortsatte å levere den, forteller den nybakte Lotto-millionæren.

Norsk Tipping opplyser at med kveldens to vinnere er de oppe i 7.373 Lotto-millionærer siden Norsk Tipping startet opp med Lotto i 1986.