HØR HELE INTERVJUET NEDERST I SAKEN

Det sier Eva Weel Skram (34) i et intervju du kan høre i TB-poddens Sommerlyd. Hun har tidligere vært åpen om at oppveksten i Sogndal var krevende. Mobbing og utestengelse gjorde at hun blant annet utviklet spiseforstyrrelser. Men utfordringene gjorde også at hun jobbet hardt med musikken vi kjenner henne gjennom. For tre år siden ble hun mamma til Wilhelm.

– Hvordan skal du passe på at det går fint med sønnen din gjennom barndommen, og at han ikke skal oppleve det samme som deg

– Godt spørsmål. Nå er han tre år og allerede ser vi ting som skjer i barnehagen. Ja, kanskje ikke konflikter akkurat. Men det er jo slik at den ene dagen får du leke med den ungen som er ditt store idol, som du har veldig lyst til å leke med. Og neste dag får du ikke være med, forteller Eva.

Dette er noe hun og mannen Thomas Stenersen allerede har begynt å kjenne på.

– Jeg er veldig redd for at han skal oppleve det som jeg var gjennom. Men jeg er nesten enda reddere for at skal bli en mobber. Så der kommer vi til å jobbe veldig aktivt med å snakke med ham om hvor viktig det er å inkludere alle. Vi må forklare for ham at alle er forskjellig og at det er greit. Og at alle skal inkluderes, sier Eva.

Dette, og veldig mange flere temaer kan du høre om i denne ukens episode av TB-poddens Sommerlyd.

Eva (34): – Vi har det veldig fint sammen, publikum og jeg