Nå er det bare noen få dager igjen ...

Startbua på Hvasser er en av de mest populære hyttene.

Startbua på Hvasser er en av de mest populære hyttene.

Artikkelen er over 1 år gammel

Du må gjerne være tidlig ute for å sikre deg denne kystledhytta på bryggekanten i Sandøsund. Etter en større omlegging av systemene, åpner Oslofjordens Friluftsråd bookingen sin om noen dager.

DEL

(Øyene) Det skjer nærmere bestemt den 21. februar. Det er flere måneder senere enn hva de mange brukerne av kystledhyttene har vært vant med de siste årene.

Medlemmer først

Som vanlig er det medlemmene som får lov å velge seg datoer først. Fra den 26. februar slippes også ikke-medlemmer til.

Innloggingsrutinene er lagt litt om.

- Så dersom du vil bestille hytte på dagen for bookingåpning, anbefaler vi at du på forhånd skaffer deg nytt passord og sjekker at du får logget inn, skriver friluftsrådet på sine hjemmesider, som også ser ganske så annerledes ut nå.

Les også: Så liten, men så utrolig populær!

På åtte kvadratmeter kan du feriere på bryggekanten i Sandøsund. I forgrunnen står Anne Sjømæling i friluftsrådet som snart åpner for bestilling av kystledhyttene.

På åtte kvadratmeter kan du feriere på bryggekanten i Sandøsund. I forgrunnen står Anne Sjømæling i friluftsrådet som snart åpner for bestilling av kystledhyttene. Foto:

Legg inn egne bilder

Friluftsrådet melder at all informasjon om hyttene nå er oppdatert.

- Blant annet vil du kunne se egne og andres bilder via Instagram, få tips til aktiviteter og alternative måter å komme seg til hytta. Når du er logget inn kan du også legge inn en kommentar om hytta. Det vil du også få mulighet til etter at du har vært på hyttetur, opplyser friluftsrådet.

Nye muligheter

Den nye løsningen fungerer også slik at du kan legge inn bestilling av flere hytter i en booking. Det blir også mulig å stå på venteliste hvis en hytte viser seg å være opptatt på en bestemt dato.

Husk at det ikke bare er hytter i vårt område, her er det også muligheter for lengre utflukter for oss øyboere til andre områder.

Les også: Nå pusser de opp hytta på Østre Bolæren 

Artikkeltags