Jeg har vært tilhenger av fotballklubbene Eik og FK Tønsberg gjennom mange tiår. I en periode var jeg også del av styret.

Jeg er ikke aktiv lengre da jeg har flyttet til Larvik, men hjertet mitt banker litt ekstra for FK Eik Tønsberg fra tidligere tider.

LES OGSÅ: Kjetil raser etter avisartikkel: – Det blir så veldig barnslig

Mye skriverier

Sist lørdag tok kona og jeg en tur til Porsgrunn for å se på kampen mellom FK Eik Tønsberg og Pors. I ettertid ble det litt skriverier rundt kampen, og det var det én god grunn til.

Kampen var etter mitt syn ikke særlig god eller seervennlig, men det må man regne med i enkelte kamper da taktikken legger opp til det. I så måte vant FK Eik Tønsberg taktikken etter en godt gjennomført kamp, og det gjorde nok Pors ganske frustrerte.

Kampens dommer hadde heller ikke en god dag på jobben etter mitt syn, og kampen ble preget av dette i flere tilfeller utover i kampen. Det resulterer ofte i stadige protester mot dommeren.

Roping i megafon

Så til det som gjorde at jeg skriver dette, og som bidro mest til en dårlig stemning for de som vil se fotball. Ikke minst ble det en flau opplevelse for spillere, ledere og tilhengere fra FK Eik Tønsberg.

En person med megafon skrålte meget plagsomt sine meninger ut over bane og tribune. Jeg håpet ikke det er en av supporterne til klubben vår.

Ordbruken var også langt over det som man godta da ord som hater og så videre ble brukt og direkte henvist til enkelte aktører på banen.

LES OGSÅ: Eik-jubel etter bortedrama: – Det redder oss at vi har målfarlige spisser som finner på slikt

Bør beklage

Jeg hadde håpet at arrangør Pors hadde vist bort denne personen med argument om ordensforstyrrelser.

En beklagelse kunne være på plass fra personen selv eller eventuelt supporterklubben. FK Eik Tønsberg bør også beklage til Pors i denne anledning,

Styret bør agere på slik oppførsel.