Ny spiss: Jimi Akinyemi

Artikkelen er over 8 år gammel

FK Tønsberg har knyttet til seg angriperen Jimi Akinyemi (21) fra Lørenskog.

DEL

Overgangen ble sluttført i dag og Jimi er spillerberettiget til helgens kamp mot Vidar.

Jimis moderklubb er Holmlia, der han spilte fram til siste års junior, før han gikk til Stabæk. Der spilte han junior- og 2. divisjonskamper uten å klare å ta steget inn i A-laget. Deretter gikk han til Ullern, hvor han i fjor gjorde imponerende 12 mål på 19 starter for et lag som rykket ned fra 2.divisjon. Etter en runde med prøvespill i vinter gikk han til Lørenskog rett før seriestart.

- Når muligheten til å komme til Tønsberg dukket opp var jeg ikke i tvil, sier Jimi. Her vil jeg få gode muligheter til å utvikle meg videre som fotballspiller samtidig som jeg kan fortsette mine studier. Overgangsprosessen ble lengre enn vi hadde trodd, og jeg har måttet se FKTs siste kamper fra tribunen. Derfor kribler det skikkelig i beina etter å komme i gang med gutta nå.

- Vi har lenge vært i markedet for en angriper som kan dra lasset sammen med de vi har. Nå har vi fått en spiller som både har spennende fotballmessige kvaliteter og i tillegg er ung og sulten. Vi gleder oss til å innlemme Jimi i stallen vår, sier Tor Thodesen.

Artikkeltags