Fra FK Tønsberg til Ørn

TILBAKE: Torgeir Fredriksen blir igjen å se i brun drakt i 2017. Her er han i aksjon i 2014-sesongen, mot Kjelsås i NM. I bakgrunn nåværende Ørn-trener Kjell André, som er glad for å få Fredriksen tilbake til Ørn

TILBAKE: Torgeir Fredriksen blir igjen å se i brun drakt i 2017. Her er han i aksjon i 2014-sesongen, mot Kjelsås i NM. I bakgrunn nåværende Ørn-trener Kjell André, som er glad for å få Fredriksen tilbake til Ørn Foto:

Av

Etter to sesonger i FK Tønsberg blir Torgeir Fredriksen igjen Ørn-spiller.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det melder Ørn på sin nettside. Torgeir Fredriksen spilte for Ørns A-lag i fire sesonger før han valgte overgang til FK Tønsberg etter 2014-sesongen. Nå er han altså klar til innsats i brun drakt igjen. Fredriksen spilte for øvrig siste halvdel av 2015-sesongen i Fram.

Fredriksen er den tredje spilleren som går fra FK Tønsberg til Ørn denne vinteren. Fra før har Thomas Utter Jensen og Lasse Bransdal gjort det samme.

LES OGSÅ: Enda en FKT-spiller til Ørn 

Brukes som høyreback

– Torgeir passer godt inn i profilen vi ønsker med lokale og treningsvillige spillere, og vi tenker å bruke ham som høyreback. Jeg tror en kombinasjon av at han var virkelig ønsket og at han kommer et sted han blir satset på, gjorde at han valgte Ørn. Samtidig passer det bra med studier på Bakkenteigen. Dessuten har han sett og hørt at vi har noe på gang i Ørn igjen, og det stemmer jo, sier Ørn-trener Kjell André Thu til egen nettside.

Han er naturligvis veldig fornøyd med å få en ny mann til i puslespillet Ørn 2017 på plass.

LES OGSÅ: FKT-profil til Asker 

Tønsbergs Blad har tidligere skrevet at Torgeir Fredriksen fortsatt var aktuell for FKT, men og har trent med Sandefjord Fotball og Mjøndalen, samt avslått et tilbud fra KFUM Oslo.

LES OGSÅ: FKT har signert flere spillere

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags