Klare for 2012

NESTEN MOT STABÆK: Henriette Jarneid puttet to av Flints mål i gårsdagens treningskamp, som endte 28–29 i motstandernes 
favør. Foto: Per Gilding

NESTEN MOT STABÆK: Henriette Jarneid puttet to av Flints mål i gårsdagens treningskamp, som endte 28–29 i motstandernes favør. Foto: Per Gilding Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Tønsberg: Flint-trener Pål Oldrup Jensen håper på en god vårsesong for Flint-damene, og har tro på seire i de tre første seriekampene etter jul.

DEL

– I dag var det mange ting som stemte. Jeg kan se at treningen har hjulpet da tydelig har løftet oss fra slik vi spilte i Kristiansand for 11 dager siden, forteller Pål Oldrup Jensen etter treningskampen mot Stabæk i går.

Til tross for et knepent 28–29 tap mot cupfinalisten, vanket det positiv respons fra treneren.

– Vi er gode i angrep og spiller tidvis godt bakover. Jentene klarte å holde en fin trøkk og hadde ballen i gang, sier han, og tror at håndball VM den siste uka kan være en god inspirasjonskilde.

Ingen julefri

Likevel blir det ikke noen rolig juleferie for jentene i Postenligaen. Dagene inneholder både fellestreninger og egentreninger, før en ny treningskamp torsdag neste uke mot Glassverket.

– Vi er jo nødt å holde det i gang, smiler treneren.

– Laget har fortsatt litt å jobbe med, spesielt bakover. Vi ønsker å legge et godt grunnlag ved å vinne de tre neste seriekampene våre.

Slik det ser ut nå, har jeg stor tro på at jentene skal klare å bite fra seg mot både Njård, Fredrikstad og Vipers, legger Oldrup Jensen til.
Flints første kamp etter nyttår spilles mot Njård på hjemmebane 8. januar.

Siste halvår

Pål Oldrup Jensen skal som kjent slutte som Flint-trener etter inneværende sesong, og forteller at det kommer til å bli noe rart.

– Jeg har vært i Flint i snart sju år, og det kommer til å føles rart å ikke skulle gjøre det mer. Men jeg håper på å kunne levere fra meg et bra lag. Det er veldig viktig både for meg og for klubben, forteller treneren.

Han vil videre ikke spekulere i hvem som kommer til å overta trenerjobben.

– Det skal selvfølgelig bli spennende å se, men det er det klubben som får styre med, smiler Oldrup Jensen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags