Gå til sidens hovedinnhold

- Fælt å måtte skjelle dem ut for å få respons

Artikkelen er over 6 år gammel

Da Rælingen ledet med sju mål etter elleve minutter, tok Flint-trener Pål Oldrup Jensen lagets andre timeout og ga spillerne huden full. Det hjalp, men da var det allerede for sent.

På det tidspunktet sto det 3-10 på resultattavla i Slagenhallen. På den første timeouten etter seks minutter brukte han innestemme. Men da han ikke fikk god nok respons fra spillerne, måtte han benytte sterkere virkemidler.

- På den andre var jeg bare sinna. Da gadd jeg ikke mer. Jeg sa til dem at jeg har sittet og forberedt meg, sett video, kommet på spillermøtet og blitt enig med spillerne om ting vi skal gjøre de første ti minuttene, og så er det dette som skjer, sier Oldrup Jensen etter kampslutt.

- Vi blir tatt på akkurat det vi ser på video. Vi skjønner ikke hvor vi må være for å fikse ting.

Bedring etter timeout nummer to

Timeout nummer to hadde sin effekt, for Flint svarte, og på det minste var avstanden opp til Rælingen på kun to mål. Nærmere kom de imidlertid ikke, og det endte med et firemålstap, 23-27.

- Jeg synes det er fælt at jeg må skjelle dem ut for å få den responsen. Det må komme innenfra, og det er der vi må være hele tiden, sier Oldrup Jensen.

Kjempet til siste slutt

For selv om Flint aldri var i ledelsen i løpet av kampen, kan Oldrup Jensen allikevel ta med seg noe positivt fra kampen.

- Vi fighter oss jo inn i kampen igjen. Jentene skal ha ros for at de aldri gir opp, men så har vi umenneskelig mange tekniske feil i løpet av matchen, og det blir vi straffet for. Allikevel synes jeg ikke vi er lenger unna enn at om vi hadde tatt bedre vare på et par muligheter i andre omgang, kan vi være med.

Etter sju serierunder står Flint med seks poeng, og de har ikke vunnet noen av de siste fem kampene.

- Jeg ser at vi fremdeles er et ferskt lag.  Noen har erfaring fra høyere nivå, men det er også mange som dette er et steg opp for. De må få muligheten til å utvikle seg, så vi må bare være tålmodige, selv om tålmodigheten strekkes litt innimellom, sier Oldrup Jensen.

- Hennes beste kamp i år

Etter den andre timeouten kom Rebecca Bakke Karlsson inn mellom stengene for Vivi Storvang. Hun takket for tilliten med flere gode redninger. Det betyr at konkurransen om keeperplassen i alle fall ikke har blitt noe mindre.

- Jeg synes Rebecca gjør sin beste kamp for året. Det var veldig gledelig å se. Fram til nå har Vivi levert mest stabile prestasjoner og har spilt mest, men når Rebecca leverer som i dag vil hun også få spilletid, sier Oldrup Jensen.

I vinduet under kan du gjenoppleve kampen, som vi fulgte live.

Kommentarer til denne saken