Gå til sidens hovedinnhold

Omelett med spinat, parmesan og pinjekjerner

Artikkelen er over 11 år gammel

Vil du ha forslag til en varmrett som kan lages ferdig på 1 minutt? Svaret er omelett. Her er den fylt med spinat, parmesan og et lite dryss pinjekjerner. Omeletten serveres med godt brød.

4 porsjoner

Ingredienser:

• 8 stk egg
• 8 ss vann
• salt og pepper
• 4 ss margarin til steking

Fyll:

• ca. 280 g frisk spinat
• 2 stk rødløk
• 4 båt hakket hvitløk
• 4 ss revet parmesan

Pynt:

• 8 ss ristede pinjekjerner

Slik gjør du:

1. Skyll spinaten godt og la vannet renne av. Hakk rødløk og fres den lett i litt margarin sammen med hvitløk. Ha i spinat og fres den til den faller sammen. Legg fyllet til side.

2. Visp eggene lett sammen med vann, salt og pepper. Hell røren i en varm stekepanne. Trekk røren inn mot midten slik at massen på toppen flyter ut til sidene. Ha på fyll og brett omeletten sammen.

Server omeletten straks, gjerne med ristede pinjekjerner over.

På matprat.no finner du flere oppskrifter

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.