Det gikk altfor fort unna for flere bilister som var ute og kjørte på veiene i Tønsberg-distriktet tirsdag. Det de ikke visste var at også Utrykningspolitiet var på farten og gjennomførte kontroller denne dagen.

Dermed gikk det som det måtte gå: Fartssynderne gikk rett «i fella» og ble vinket inn til siden. Der fikk de aller fleste med seg hvert sitt forenklede forelegg før de kunne kjøre videre. For noen gikk det enda verre. De brøt fartsgrensen med så god margin at de mistet lappen.

LES OGSÅ: Politiet deler ut fartsbøter så blekket spruter mens foreldrene fortviler. Men fartsgrensen settes ikke ned.

Disse stedene ble det gjennomført kontroller tirsdag:

  • Berganveien på Nøtterøy: Sju førere fikk forenklet forlegg i 40-sone. Høyeste hastighet ble målt til 59 km/t.
  • Bispeveien i Tønsberg: To bilførere mistet lappen. En mann i 20-årene ble målt til 90 km/t i 60-sone og fikk førerkortet beslaglagt. En kvinne i 50-årene målt til 87 km/t i 60-sone og fikk også førerkortet beslaglagt.
  • Dalenveien i Stokke: Tre bilførere fikk forenklet forelegg for å ha kjørt for fort i 60-sonen. Høyeste hastighet var 75 km/t.

Også mandag ble flere bilister tatt på fersken da de tråkket for hardt på gassen på Taranrødveien i Tønsberg. Åtte fikk forenklet forelegg for å ha kjørt for fort i 60-sonen. Høyeste hastighet var 78 km/t.

LES MER HER: Her gikk det unna! Flere fikk bot