– Jeg takker Gud, landslaget og Sandefjord Fotball for denne muligheten!

I GODT SELSKAP:George Gibson (venstre), Jacob Dunsby (lengst bak) og Sander Risas (akkurat i dette tilfellet i midten) var blant SF-spillerne som ble invitert på treningen med Norges U18-landslag.

I GODT SELSKAP:George Gibson (venstre), Jacob Dunsby (lengst bak) og Sander Risas (akkurat i dette tilfellet i midten) var blant SF-spillerne som ble invitert på treningen med Norges U18-landslag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

George Gibson, Sander Risan og Jacob Dunsby sikter mot landslaget. Å bli invitert med på trening er en god start.

DEL

De tre lokale 2000-modellene (Gibson og Risan har fortid i Flint, Dunsby i Nøtterøy) var blant Sandefjord Fotball-spillerne som var med da Norges U18-landslag hadde sin første trening før firenasjonersturnering med Sverige, Danmark og Østerrike.

Og ingen av dem gjorde seg bort i selskap med et år eldre landslagsspillere.

– Jeg følte det gikk bra. Jeg fikk scoret endel mål i rolletreningen som spiss, det gikk bra i spillløkten, og jeg fikk gode tilbakemeldinger etterpå, sier George Gibson etter treningen på Eikbanen mandag kveld.

Han sparer heller ikke på kruttet når han beskriver hvordan det var å få sjansen.

– Jeg takker Gud, landslaget og Sandefjord Fotball for denne muligheten!

LES OGSÅ: Ruller ut den grønne løperen

Sparte ikke på noe

SF-spillerne var invitert med fordi en større gruppe av Norge-troppen drev restitusjon etter NM-kamp dagen før, men tro ikke at de fikk være med bare for moro skyld. Gibson legger heller ikke skjul på at han sikter mot landslaget, og da kunne ikke referanserammen vært bedre.

– Det finnes jo ikke noen bedre måte å kjenne på og finne ut av hvor nivået ligger. Det er motiverende, og en nyttig erfaring for å vite hvordan man kan ta steget når den tid kommer.

– Hele opplevelsen var veldig positiv. Jeg har gledet meg hele uken siden vi fikk greie på at vi skulle være med, og har vært klar på at jeg ikke skulle spare på noe og være dønn sliten etter økten, sier Gibson.

LES OGSÅ: TBs fotballpodkast: FKT-treneren etterlyser mer samarbeid på tvers av klubbene

Innlevelse og glød

Etter treningen kvelden før bursdagen er ikke han som når du leser dette er blitt 17 i tvil om hva som skal til for å bli endel av det neste U18-landslaget. Tirsdagens jubilant er veldig bevisst på hvorfor de spillerne som representerer Norge gjør akkurat det.

– Det som er mest annerledes fra det jeg er vant til fra hverdagen er innlevelsen fra spillerne, hvordan de kommuniserer og har en ekstra glød i alt de gjør. I tillegg er de naturligvis gode individuelt og gjør alt med presisjon og få touch, sier angriperen.

LES OGSÅ: Flint inn i opprykkskampen

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags