Eik-Sparta/Bragerøen, Re-FK Tønsberg 2 og Flint-Lommedalen er alle avlyst.

Del på Facebook
– Det var ikke noe å lure på. Her er det full avlysning, sier Eik-trener Cato Kihle.

Han sier videre at han regner med kampen spilles i midten av neste uke.

LES OGSÅ: Aldri har sport betydd så lite som nå

– Det er i alle fall det vi håper å få til. I og med at vi spiller allerede førstkommende fredag, og ikke har kamper neste uke, så ligger det vel i kortene at den vil spilles da.

Re og FK Tønsberg ble enig søndag kveld om at kampen ikke skulle spilles. Lagene har foreløpig ikke bestemt ny kampdato.

– Med et minutts stillhet tidligere på dagen, og markering med fakkeltog senere på kvelden blir det helt feil å konkurrere, sier daglig leder Jan Egil Levorsen i FK Tønsberg.

LES OGSÅ: Sandefjord - Leeds går som planlagt

Han forteller at A-laget korter ned sin trening på grunn av fakkeltoget i Tønsberg.

– De som ønsker å gå i fakkeltoget får muligheten til det.

Kampen mellom Flint og Lommedalen spilles torsdag 4.august. På Flints hjemmesider står det at avlysningene også gjelder alle treninger på klubbens anlegg.

– Vi ønsker at så mange som mulig støtter opp om minnemarkeringen som er varslet i byen kl 18:00 i kveld, står det på hjemmesiden.
Det opplyses videre om at de lagene som deltar i DANA-cup i dag, spiller kamper med sort sørgebånd, og deltar i et minutts stillhet kl 12:00.

Norway Cup går som planlagt

Mandag kom det også meldinger om at Norway Cup går som planlagt. Det var lenge usikkert om verdens største fotballturnering på Ekebergsletta ville gå av stabelen etter terrorhandlingene i Oslo.

Flere lokale lag er påmeldt fotballturneringen.