Jeg mener ikke at de skal få store økninger, langt ifra men kanskje en bedre mulighet til et liv med et snev av verdighet og litt respekt. Arbeiderpartiet snakker hele tiden om å bruke/utnytte restarbeidsevne og fint det for mange vil vel helst arbeide å klare seg mest mulig selv. Fint det men hva med de som av ulike årsaker ikke har noen restarbeidsevne og dermed ikke noe muligheter til å bli litt mer selvstendig. For AP. teller hvis ikke denne gruppen og har svært få rettigheter. Det har nåværende regjering sørget for i alle de siste årene. Jeg kan ikke komme på en ting nåværende regjering har foretatt seg som er positive for uføre og andre nederst ved bordet. Regjeringen har fjernet og redusert hvert år og om man tenker: «nå er det vel ikke mer å ta» så finner de jammen noe mer å fjerne eller kutte i.

Dagens regjering er for de «vellykkede» alle øvrige er bare interessante før valge og ikke misforstå vi må dem også, absolutt men jeg synes det er trist å deprimerende å alltid bli omtalt som og bli behandlet som en latsabb som ikke gidder å gjøre noe. Trist å få høre slikt som: Du er heldig som har fri hele dagen og kan gjøre akkurat som du vil, hallo det er ikke mye en kan gjøre uten penger og med en kropp som ikke vil/orker.

Kunne skrevet mye mer men dette er et lite utdrag så nå håper jeg og mange med meg at livet kan bli litt lettere med ny regjering. Jeg kan ikke se for meg at det kan bli verre enn det har vært med dagens regjering.