Gå til sidens hovedinnhold

Frp i fri dressur, med påholden penn!

Med påholden penn feier du, Inger Lexow, torsdag 26 november under bordet at det faktisk er innvandrere som plukker jordbærene våre , innvandrere som er bygningsarbeidere, innvandrere som kjører bussene våre , innvandere som jobber på anlegg og utbygging av våre veier.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Innvandere besitter en lang rekke yrker og arbeidsoppgaver som utføres daglig i landet vårt. De gjør en utmerket jobb, noe vi bør sette pris på, for vi får ikke nordmenn til å klare alt dette! Vi har gjort oss avhengig av arbeidsinnvandrere, og synes det er helt greit! Mange av jobbene vil vi ikke engang ha!

LES OGSÅ: Tar desinformasjonen aldri slutt?

Mange av oss benytter seg av "svart arbeid" for å få gjort arbeid billigere, og skylder på at alt er så dyrt her i landet! Ja , det er dyrt, kvalitet koster, men vi har råd til det vi vil uansett.

Frp har hoppet av karusellen til Erna Solberg, og benytter nå anledningen til å "sette press på" regjeringen til å etterkomme de krav og de ideologogiske tanker og ideer partiet står for. De viser sitt sanne ansikt, som rett ut sagt er å sette seg i maktposisjon. Slik er det i politikken i dag, og det må vi leve videre med.

LES OGSÅ: Pensjonistene trenger ikke bøye nakken, Inger Lexow!

De er ikke alene om det, politikk handler om makt og styring, noe alle partier ønsker seg. Nå gleder vi oss atter en gang til at Siv Jensen skal fjerne bomavgiftene fremfor å "redusere" dem, skatter og avgifter skal reduseres! Listen er lang over brutte løfter fra Frp. Vi glemmer ikke at Frp i regjering har vært med på å selge ut norsk industri, jernbane og Norske Skog osv. Som "fristilt" fra åket til dagens regjering ønsker Frp å skape grunnlaget til å fremstå som partiet som ordner alt for "folk flest" og lykkes med det.

LES OGSÅ: Minstepensjonen en hån mot minstepensjonistene

Pensjonistvennlige?

At Frp nå også har erklært seg som et "pensjonistvennlig parti" er jo flott , dette burde de ha gjort for lenge siden, da de satt i posisjon, og ikke som nå, da dette temaet blir en forhandlingsssak i budsjettsammenheng! Nå kan fort dette bli en salderingspost i forhandlingene!

Frp ønsker ikke flere innvandere, de ønsker helst at de sendes tilbake, alle som en. Hvem skal da fylle arbeidsplassene etter dem når vi selv ikke vil ha slike jobber? Det blir nok en tøff "bråstopp" eller blåmandag for mange om Frp sitt ønske blir oppfylt om å sende alle invandere tilbake der de kom fra. Innen mange næringer vil hjulene da ikke trille rundt, taxiene og bussene vil stå, bygg og anlegg vil stoppe opp og frukt og bær vil råtne på rot. Slik ønsker vel ingen at det skal være. Men når det gjelder den ulovlige innvandringen, der det ikke er gitt riktige opplysninger eller på feil grunnlag er søkt om opphold, kan man være strengere.

LES OGSÅ: De brysomme grå hår

Alle politiske partier har sine kjepphester, Inger Lexow, og bruker dem når det passer. Nå ser jeg frem til at du og Frp gjennomfører de punktene du har beskrevet i Tønsbergs Blad, siden resten av det norske politiske system ikke står for annet enn elendighet etter ditt syn.

At du har gitt meg tittel som"gammelsosialist", tar jeg med godt humør, og ønsker deg en fin adventstid!

Kommentarer til denne saken