Gleden ved et julekort

HYGGELIG, MEN..: Det er hyggelig å få julekort, men for min del har nok Posten tapt i konkurransen med sosiale medier, skriver forfatteren.

HYGGELIG, MEN..: Det er hyggelig å få julekort, men for min del har nok Posten tapt i konkurransen med sosiale medier, skriver forfatteren. Foto:

Av

Jeg er enig med alt i Trond Verneggs leserinnlegg fra 22. desember, om hvor viktig det er å sende håndskrevne julekort.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Selv har jeg sendt 20 - 30 julekort hvert år i ca. 50 år. I år derimot, har jeg ikke sendt ett eneste. Jeg protesterer mot Posten.

LES OGSÅ: Gleden ved et julekort

For det første får vi nå levert post to dager i uka, den tredje dagen er det kun reklame, og det har vi valgt bort. For det andre har vi blitt pålagt å ha postkassen på samlestativ, så nå må vi nedover i gata for å hente posten. Og for det tredje koster det nå 17 kroner å sende ett julekort. For å sende tretti julekort ville det ha kostet meg 510 kroner bare i porto. I stedet har jeg i år hatt mange hyggelige juletelefonsamtaler, og jeg har sendt mange E-julebrev.

Jeg synes det er veldig hyggelig å få julekort selv, men det spørs om jeg får noen til neste år når jeg ikke har sendt noen i år. For min del har nok posten tapt i konkurranse med mer moderne sosiale nettverk.

Jeg ønsker alle en riktig god jul.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken