Både Srour selv og bokseforbundet bekrefter overfor VG at han også er anklaget for å ha brutt den såkalte meldeplikten.

Reglene sier at du ikke kan ha tre brudd på meldeplikten i løpet av 12 måneder. Da regnes det som brudd på dopingbestemmelsene. Toppidrettsutøvere må legge inn på datasystemet ADAMS hvor de befinner seg og kan bli dopingtestet.

– To av advarslene handler om at jeg var forsinket en til to timer med å legge inn generell informasjon på ADAMS, forteller bokseren til VG.

LES OGSÅ: Geir har vært Hadis trener gjennom 15 år: – Det er vondt

– Fire ganger i året, i starten på hvert kvartal, skal vi legge inn informasjon for de neste tre månedene. Det må gjøres innen kl. 23.59 dagen før. Den ene gangen var jeg forsinket én time og 20 minutter, den andre gangen to timer.

Misset en test

– Og den tredje advarselen?

– Det var en dopingtest som jeg misset.

– Hvorfor?

– Jeg sov sikkert hos ei dame, sier Hadi Srour til VG.

Hadi Srour mener altså at dopingjegerne enkelt kunne ha funnet ham ved å sjekke ADAMS-opplysningene på morgenen.

– Jeg legger inn trening, turneringer, kamper ... Problemet for min del er at det ikke er klart. Det forandres fortløpende. Jeg går inn og forandrer hver dag.

– Har gode grunner

Han forteller videre at han har fått avslag på to klager til Antidoping Norge. Saken skal nå være sendt til klagenemnda.

– Jeg har forklart hvorfor jeg leverte opplysningene litt for sent. Jeg mener jeg har gode grunner. Jeg ofrer mitt liv for en lidenskap. De mener jeg har opptrådt uaktsomt.

– Hvis de presterer å utestenge meg på dette, så er det bare bevis på alt jeg har sagt om at Antidoping Norge ikke er opptatt av å ta dopere, men å vinne saker. Jeg mener jeg har gode grunner til de to forsinkelsene, sier Srour.

– Det er en sak som går parallelt med den andre saken. Han har ikke overholdt meldeplikten. Vi har mottatt en kopi fra Antidoping Norge om det, sier Odd Haktor Slåke til VG.