Nøtterøy G16 med kjempekvalik: – Det beste jeg har sett av dem noen gang

SOLID: Samarbeidslaget Nøtterøy Håndball Elite tok to sterke seiere i sin pulje under kvalifiseringskampene til Bringserien G16, og endte på førsteplass.

SOLID: Samarbeidslaget Nøtterøy Håndball Elite tok to sterke seiere i sin pulje under kvalifiseringskampene til Bringserien G16, og endte på førsteplass. Foto:

Ungdomslagene til Nøtterøy håndball og Flint bet godt fra seg i helgens kvalifiseringsrunder til Bring- og Lerøyserien.

DEL

– Alle gutta går på banen og viser at de tar rollen sin veldig bra. Denne åpningskampen er vi kjempefornøyde med, sa trener Karin Aas-Aune etter at gutter 16-laget til Nøtterøy Håndball Elite hadde tatt en sterk seier mot Randesund i Tønsberghallen.

Samarbeidslag

Laget som er et samarbeidslag mellom klubbene Tønsbergs Turn, Nøtterøy Bredde, Teie og Tjøme, gjorde en solid innsats i den første kvalifiseringskamp lørdag formiddag. Tavla viste til slutt 28-22 til hjemmelaget.

– Vi møter et fotrapt lag med mye tempo, så guttene gjør en veldig bra kamp når vi vinner her. Det kommer mål fra samtlige, og det er en skikkelig lagseier.

LES OGSÅ: – Vi vant på grunn av samhold og kjærlighet

Sikret plassen

Søndag var det klart for kamp nummer to og tre, og også her gjorde Nøtterøy jobben for å sikre seg en plass i årets Bringserie. Kampen mot Charlottenlund fra Trondheim endte med intet mindre enn 17-31 til Nøtterøy, og laget var dermed sikret plass.

(Saken fortsetter under bildet)

BESTE: Trener Karin Aas-Aune mener kampen mot Charlottenlund var den beste prestasjonen Nøtterøy G16 hadde hatt noen gang.

BESTE: Trener Karin Aas-Aune mener kampen mot Charlottenlund var den beste prestasjonen Nøtterøy G16 hadde hatt noen gang. Foto:

– Prestasjonen mot Charlottenlund er svært bra av oss, med tanke på at dette er et veldig godt lag. Jeg hadde ikke forventet det, men guttene var helt på, og vi fikk til alt vi skulle fra keeper til forsvar til angrep. Det er nok det beste jeg har sett av dem noen gang, sa en tydelig fornøyd trener Aas-Aune.

Siste kamp ble en jevn og spennende kamp, hvor Nøtterøy hadde mindre å spille for enn motstander Vestre Bærum. Den kampen endte til slutt 26-28 til bortelaget.

LES OGSÅ: Christian (35) jublet vilt da straffemiss endte lykkelig for FKT

Jobber hardt

Også Flint håndball var i ilden i helgen, med både jenter 16 i kvalifisering til Bringserien i Trondheim, og jenter 18 til Lerøyserien hjemme i Tønsberg.

Jenter 18 endte som nummer tre i sin pulje med seier 18-20 mot Elverum, uavgjort 16-16 mot Haslum og tap 19-24  mot Våg.

– Alt i alt synes jeg at to av tre kamper har gått bra. Dette er en gjeng med jenter som jobber hardt for å få flyten i spillet, og når vi får dette satt enda bedre i system, tror jeg vi kommer til å slå bra fra oss, sier trener Elise Vedeler til Tønsbergs Blad.

(Saken fortsetter under bildet)

FORNØYDE: Flint J18 spilte seg til en tredje plass i sin pulje under kvalifiseringskampene til Lerøyserien, og er dermed videre til neste kvalifiseringsrunde.

FORNØYDE: Flint J18 spilte seg til en tredje plass i sin pulje under kvalifiseringskampene til Lerøyserien, og er dermed videre til neste kvalifiseringsrunde. Foto:

Gode takter

Vedeler forteller at laget tok nye steg individuelt og som lag, og med tredjeplassen i pulja er de videre til neste kvalifiseringsrunde.

Flints jenter 16 spilte sine kvalifiseringskamper i Trondheim, og viste tross litt treg start gode takter i begge sine kamper. De vant 18-26 mot Rælingen og 25-16 mot Klæbu, og kvalifiserte seg dermed til årets Bringserie med god margin. For Flint var Ylva Aurmo(8), Julie Dybdahl(4), Mia Trapnes(3) og Gabi Søvik-Hansen(3) toppscorere.

LES OGSÅ: Sjekk hvem som kom med på rundens lag

JADA! Flints J16-lag kvalifiserte seg også til Bringserien 2018/19.

JADA! Flints J16-lag kvalifiserte seg også til Bringserien 2018/19. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags