Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel håndball-VM: Vi skal doble pengene på norsk pangstart

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Det definitive høydepunktet på fredagens langoddsprogram er åpningskampen til Norge i håndball-VM. De norske guttene møter Tunisia i Herning. Det er også ni andre kamper fra mesterskapet på oddsmenyen. På fotballfronten er det en mager dag. I Chamionship møtes Leeds og Derby County, i tillegg er det én kamp fra spansk La Liga og to kamper fra fransk Ligue 1. Det er også drøssevis med ishockeykamper fra forskjellige europeiske ligaer.

Fredag kan du stikke av med 167 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Leeds - Derby B 4,00 (spillestopp kl 20.40)

Etter sju strake seire i Championship, kom det tap i løpet av fire dager for Leeds når vi rundet årsskiftet. 29. desember røk Leeds 0-2 hjemme mot revitaliserte Hull og første nyttårsdag ble 2-1 ledelse snudd til 2-4 tap borte mot Nottingham Forest. Forrige søndag ble det så 1-2 tap borte mot Queens Park Rangers, men i den kampen stilte Leeds med tilnærmet B-lag, så det lignet en "ønsket" cup-exit. Topper fortsatt tabellen i Championship og står med 51 poeng. Det skiller fire poeng ned til Sheffield United på 3. plass. Viktige Barry Douglas er nylig blitt skadet og rekker ikke fredagens kamp, det gjør heller ikke Gaetano Berardi , plus Stuart Dalla, Patrick Bamford eller Izzy Brown. I tillegg er playmaker Pablo Hernandez meget usikker.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Frank Lampard har gjort en klart godkjent jobb med Derby. Laget ligger på 6. plass med 43 poeng og innehar altså den siste playoffplassen før helgens serierunde. Det er kun seks poeng opp til Norwich på andreplass og direkte opprykk og altså åtte poeng opp til serieleder Leeds. Kun et tap på de sju siste seriekampene, det tapet kom tredje sist borte mot meget formsterke Sheffield United (1-3). Slo dog tilbake umiddelbart i romjula ved å slå Norwich 4-3 borte etter å ha snudd underlege 2-3. Første nyttårsdag ble det 1-1 hjemme mot gode Middlesbrough.  Innleide Harry Wilson er usikker, det samme gjelder for forsvarsspilleren Scott Malone. Men bortsett fra disse har Frank Lampard ingen nye skadeproblemer eller karantener.

Derby har slått topplagene Norwich (4-3) og West Bromwich (4-1) på bortebane allerede denne sesongen og da skal de også være kapable til å slå Leeds. 1,67 er håpløs hjemmeodds i denne kampen og verdien ligger utvilsomt på borteseier. 4,00 er altfor høyt på Derby og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet