Gå til sidens hovedinnhold

Har du sett Ken?

– Vi frykter at noen har tatt ham.

Linda Kjeksrud og familie, naboer, bekjente og andre hundeoppdrettere er ute og leter etter den lille hunden som ble borte fra et hus i Sem sentrum fredag.

Ken er 4 år og av rasen Papillon, og betegnes som en fantastisk brukshund av eieren Linda Kjeksrud som etterlyser den lille krabaten gjennom Facebook-gruppa Semsfolk.

LES OGSÅ: I dag må du kjøre ekstra forsiktig: – I fjor smalt over 2000 ganger

Sist sett i 9-tiden

– Han er en aktiv trent brukshund, som er sosial og hjemmekjær. Da vi reiste på jobb klokken 08.00 var han inne i huset, så han må ha blitt borte etter dette, sier hun.

Siste observasjoner ble gjort av naboer og forbipasserende i 09-tiden fredag morgen.

– Vi gikk i Hageveien. Da hørte vi den bjeffet ute på terrassen hos dere, kommentere en på innlegget på sosiale medier.

Les også

Nå raser juleprisene hos lavpriskjedene: Her er de største kuppene

Tispe med løpetid

Det var da datteren kom hjem fra skolen i 15-tiden at de oppdaget at hunden var forsvunnet fra huset. Siden har de lett etter hunden alle steder de kan tenke seg.

– Vi gått dør til dør, søkt i området, brukt sporhunder og varslet politiet. I går holdt vi på til klokken 01.00 på natten uten resultater, sier hun.

Hun tviler på at han kan ha gått av gårde frivillig, men vet ikke helt hva hun skal tro har skjedd.

– Vi har flere hunder hjemme, en av dem er en tispe med løpetid, så det er veldig usannsynlig at han har stukket av, sier hun.

Les også

I januar kan Norge få 40.000 vaksiner i uka. Tønsberg har planen klar: – Vi skal få satt de vaksinene vi får

Har du tips?

Det var flere som meldte seg på for å delta i søket etter Ken og lørdag morgen fortsatte leteaksjonen.

– To ID-hunder som er spesialtrent på identifisering, markerte på samme sted. Likevel har vi ikke kommet så mye lenger. Jeg spekulerer i om noen kan ha vært hjemme hos oss og tatt ham med, eller om det er noen som har funnet ham og tatt ham med hjem fordi de ikke vet hvor han hører hjemme, sier Linda.

Nå oppfordrer hun folk i området om å holde øyene åpne for den lille hunden, og å ta en sjekk i garasjer og boder, i tilfelle han er blitt innestengt.

– Vi har bare noen få timer med dagslys igjen, har du tips så kan du ta kontakt med politiet eller meg, sier Linda håpefullt.

Kommentarer til denne saken