Gå til sidens hovedinnhold

Hei du! Ja du, ditt svin!

Nok en gang har du ødelagt en trivelig morgenstund for morgenbadere, hundeluftere, turgåere og joggere.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Igjen må små nakne barneføtter, hundepoter og voksnes trælete hæler trå varsomt i fare for å kutte seg på glasskår etter knuste flasker.

Din knuste flaske!

Atter en morgen der padlehuken på Ringshaug, manges «skiftebod» og hvileplass, er etterlatt i en sørgelig forfatning der søppel flommer over.

Ditt søppel!

For nte gang denne våren må noen plukke opp dritt etter andre.

Din dritt!

En ny morgen der festglade og ansvarsløse mennesker har vært på ferde kvelden før. Denne gangen natt til 3. juni.

Hvilke fjols finner glede i å knuse øl, sprit og vinflasker der barn, dyr og andre ferdes?

Hvilke tanketomme individer mener det er legitimt å tilgrise et rekreasjonsområde med søppel, og forventer at andre rydder opp etter dem?

Hvilke ansvarsløse kjekkaser synes det er festlig å fjerne en livbøye fra et av våre mest brukte strand- og badeområder?

I ytterste konsekvens kan det faktisk koste liv.

Tøft gjort. Skikkelig tøft!

Vi er lei knuste flasker, tomme ølbokser, vin- og spritflasker. Vi er lei plastposer, pølsepakker, papir og pappkrus. Vi er lei forlatte engangsgriller og russekort som er slengt utover. Møkklei!

Velkommen til alle som har vett og forstand til å etterlate området slik de selv ønsker å finne det.

Til dere andre: La det være helt klart. Rydd opp, eller hold dere hjemme i deres egen bakgård til dere har blitt voksne nok til å bære det ansvaret det er å ta del i fellesskapets goder og bruk av et av kommunens flotteste og mest brukte rekreasjonsområder.

Kommentarer til denne saken