Sjekk hvor mye meglerne har samlet inn – og hvor mye bart de har fått

GLATTBARBERTE: Her er gutta som stilte glattbarberte 1.november: Henning Grødem, Petter Hillås, Jørgen Nyhus, Tor Fredrik Westrum Lindman, Morten Askjem Olafsen, Jesper Snekkestad, Tom Arild Henriksen, Lars Ole Wittingsrud, Bjørnar H. Leirdal, Jens-Erik Wesenberg og Simon Mellingen. Arnfinn H. Sørhaug og Richard Askjem er også med på movember-aksjonen, men var ikke til stede da bildet ble tatt.

GLATTBARBERTE: Her er gutta som stilte glattbarberte 1.november: Henning Grødem, Petter Hillås, Jørgen Nyhus, Tor Fredrik Westrum Lindman, Morten Askjem Olafsen, Jesper Snekkestad, Tom Arild Henriksen, Lars Ole Wittingsrud, Bjørnar H. Leirdal, Jens-Erik Wesenberg og Simon Mellingen. Arnfinn H. Sørhaug og Richard Askjem er også med på movember-aksjonen, men var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Gutta i Z-eiendom på Nøtterøy har latt barten gro i en halv måned til inntekt for kreftsaken. Det har resultert i penger til Kreftforeningen og mye latter på jobben.

DEL

– De første ti dagene var helt grusomme fordi det klør sånn, også synes jeg ikke at jeg kler den i det hele tatt. Jeg føler at jeg må fortelle alle jeg møter at jeg er med på movember-aksjonen, sier megler i Z-eiendom, Morten Askjem Olafsen.

1. november stilte 11 meglere nybarberte på jobben, klare for å spare til bart og gi 2000 kroner for hvert salgsoppdrag de får i hele måneden. Daglig leder i Z-eiendom, Tom Arild Henriksen, forteller at det har skapt mye humor og latter på jobben.

– Vi har uten tvil mye gøy med dette, og så langt i november har vi klart å samle inn 30 000 kroner. Det er ingen ukjent sak at boligmarkedet ikke på sitt mest aktive i november, så vi er veldig fornøyde. Nå får vi bare bruke innsamlingen til Kreftforeningen for alt det er verdt når vi skal få inn salg resten av måneden, sier Henriksen.

(Saken fortsetter under bildet)

BARTEN GROR: Richard Askjem, Jens Erik Wesenberg, Bjørnar Leirdal, Tom Arild Henriksen, Morten Askjem Olafsen, Arnfinn H. Sørhaug, Tor Fredrik Westrum Lindmann, Jørgen Nyhus, Petter Hillås, Henning Grødem og Simon Mellingen har alle grodd bart i november.

BARTEN GROR: Richard Askjem, Jens Erik Wesenberg, Bjørnar Leirdal, Tom Arild Henriksen, Morten Askjem Olafsen, Arnfinn H. Sørhaug, Tor Fredrik Westrum Lindmann, Jørgen Nyhus, Petter Hillås, Henning Grødem og Simon Mellingen har alle grodd bart i november. Foto:

LES OGSÅ: Stor nedgang i fraværet for de svakeste elevene

Samtlige meglere er enige om at kundene har tatt det hele svært positivt. Barten kan være en aldri så liten "icebreaker" i starten av en samtale. Men den skal bort ved månedsslutt, sier de.

Distriktssjef i Kreftforeningen, Trine Hveem, var spesielt invitert for å fortelle litt om deres arbeid. Hun forteller at det er merkbart økende engasjement rundt kreftsaken.

(Saken fortsetter under bildet)

GLAD: Distriktssjef i Kreftforeningen, Trine Hveem, er glad for at daglig leder i Z-eiendom på Nøtterøy, og resten av gutta samler inn penger til kreftsaken i november.

GLAD: Distriktssjef i Kreftforeningen, Trine Hveem, er glad for at daglig leder i Z-eiendom på Nøtterøy, og resten av gutta samler inn penger til kreftsaken i november. Foto:

– Det er ingen tvil om at movember-aksjonen, som vi har samarbeidet med i mange år, har fått flere av oss til å rette fokus mot menns helse. Det er ofte sånn at menn er litt mer restriktive enn kvinner for å gå og sjekke seg hos legen. Derfor er nettopp denne aksjonen et viktig bidrag til at flere menn sjekker seg, sier distriktssjefen.

I år har derimot Kreftforeningen valgt å droppe samarbeidet med Movemberstiftelsen, og heller lansert en egen blå sløyfe, lik den rosa sløyfen som er symbolet for aksjonen rundt brystkreftrammede.

ENIGE: Meglere i Z-eiendom, Richard Askjem og Lars Ole Wittingsrud, er enige om at barten skal bort ved månedsslutt.

ENIGE: Meglere i Z-eiendom, Richard Askjem og Lars Ole Wittingsrud, er enige om at barten skal bort ved månedsslutt. Foto:

LES OGSÅ: Før sov Eva 16 timer i døgnet, men var likevel trøtt. Så fant hun redningen og kom seg ut i jobb igjen

Artikkeltags