Gynekologen har flyttet inn i nye lokaler

NYE LOKALER: Ordfører Petter Berg åpnet de nye lokalene til Artemis Gynekologiske senter på Olsrød Park. Her med gynekolog Tatiana Karim (fra venstre) og daglig leder Anna Nilsen Martin.

NYE LOKALER: Ordfører Petter Berg åpnet de nye lokalene til Artemis Gynekologiske senter på Olsrød Park. Her med gynekolog Tatiana Karim (fra venstre) og daglig leder Anna Nilsen Martin. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Da klinikken Artemis Gynekologiske senter (Artemis GS) inviterte til åpning av nye lokaler, ble det kake og ordførerbesøk.

DEL

Tirsdag 10. september inviterte Artemis GS til feiring av sin ettårsdag samt åpningen av nye lokaler på Olsrød Park med kake og besøk fra ordfører Petter Berg.

Ordføreren fikk omvisning i de nye lokalene. Ifølge klinikken har de et fokus på å ligge i front med utstyr og behandlinger.

LES OGSÅ: Mange tør ikke gå til legen fordi de føler kropp og sex er tabu. Nå vil Martine (39) hjelpe

For kvinner i alle aldre

Artemis GS er en privat klinikk med gynekolog Tatiana Karim og embryolog Anna Nilsen Martin. På klinikken er de opptatt av kvinners helse i alle aldre og kan blant annet tilby fertilitetsbehandling med metoden inseminering.

Klinikken skriver i en pressemelding at de nå også kan tilby sine pasienter en ny spiral som har fått navnet «Ballerine». Dette skal være en spiral som gir redusert ubehag for kvinnen og har gitt gode resultater.

LES OGSÅ: Da Knut skulle hente kona på sykehuset, var det ikke rullestol tilgjengelig – det kostet ham 600 kroner

Artikkeltags