Gå til sidens hovedinnhold

Her blir det storfest for deg - men du må holde deg hjemme for å kunne delta

Artikkelen er over 1 år gammel

Torsdag 26. mars, hele dagen, kan du leve Tønsberglivet fra din egen stue. En dag spekket med ulikt innhold skal presenteres på scenen på Oseberg kulturhus, det hele streames og sendes direkte på tb.no 

– Dette gleder vi oss til, og vi håper det blir et skikkelig lyspunkt. Vi jobber med programmet, og det vil bli foredrag, kurs og inspirasjon. Dagens høydepunkt blir på kvelden når scenen åpnes for kulturinnslag, sier daglig leder i Tønsberglivet Cecilie Bækken Sørumshagen som er en av arrangørene.

Bredt samarbeid

De gikk sammen de gode krefter i Tønsberg kommune, Tønsberg Næringsforening, Tønsbergs Blad, Quality hotel Tønsberg, Foynhagen og Sparebankstiftelsen Nøtterøy – Tønsberg for å få på plass rammene for arrangementet.

– Vi ønsker å støtte lokale krefter, og dette arrangementet løfter kulturlivet i en vanskelig tid, det er klart vi vil være med på dette, sier Bjørn Engaas i Sparebankstiftelsen.

Programmet vil starte med Ordfører Anne Rygh Pedersen på scenen, og deretter vil det gå slag i slag gjennom dagen med noe for enhver smak.

– Tøffe dager

– Det er tøffe dager for mange, og det gjelder å finne noe å glede seg over i hverdagen. Det at vi kan ta i bruk digital teknologi til å informere og også underholde innbyggerne har en stor verdi nå, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

Sendingen vil være åpen for alle, og for de som har mulighet, kan man støtte artistene gjennom valgfri Vipps-betaling.

LES OGSÅ: Charlotte er imponert over innbyggerne: – Det er så mye kjærlighet i Tønsberg

LES OGSÅ: Sentrumsaktører etterlyser strakstiltak mot krisen: – Senk leien

Kommentarer til denne saken