– Kalenderen er allerede spekket med arrangementer og aktiviteter som foregår i Færder kommune, skriver kommunen i en pressemelding.

I den nye aktivitetskalenderen «Færderkalenederen.no» skal det bli enklere å få oversikt over hva som skjer på øyene året rundt.

– Her skal foreninger og kommersielle aktører selv legge inn og markedsføre egne arrangementer for å nå bredere ut til sine målgrupper, sier kommunen.

De håper at kalenderen blir en sentral plattform for innbyggerne i Færder.

 

Midt i blinken

Tjenesten er en plattform både kommunen og frivilligheten har ønsket seg lenge. Den er gratis og målgruppen er barn, unge, voksne og seniorer.

Kommunen understreker at et viktig kriterium, for at kalenderen skal fungere optimalt, er at aktørene selv har full kontroll på hva som til enhver tid legges ut.

– Vi håper dette blir en levende portal og sentral plattform hvor det kontinuerlig legges inn arrangementer for innbyggerne i Færder.

Humortrioen Fam Fatal har allerede tatt kalenderen i bruk. De tenker at kalenderen er midt i blinken både for innbyggerne og arrangører.

–  Dette er en super tjeneste. Her får du full oversikt over arrangementene gjennom året, også er den enkel, fin og brukervennlig, sier Vibecke Wallin.

Færderkalenderen.no finnes på færderkalender.no og på forsiden av Færder kommunes nettside.