Gå til sidens hovedinnhold

Hjelp! Jeg tror ikke hva jeg hører og ser!

Artikkelen er over 1 år gammel

Endelig kan vi heise flagget til topps! Gratulerer!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det var på tide, etter mange års vurderinger, å lese i dag at Tønsberg kommune endelig skal bygge nytt sykehjem i Hogsnesåsen. Det betyr vel i den situasjonen nye Tønsberg kommune er i dag (økonomien/underskuddet) at planen om bygging av ny svømmehall stipulert til 500 millioner kroner må revideres. Råd: Puss opp den gamle.

Tønsberg kommune har vært altfor opptatt av byfornyelse og jåleri gjennom mange år styrt av høyresiden, med et gigantisk etterslep på vedlikehold av bygninger innenfor helse- og omsorgssektoren som resultat. I tillegg til behovet for nybygg, som har vært der i en årrekke med voksende eldrebølge. Ja, undertegnede har vel krisemaksimert dette forholdet i mange innlegg, men jeg synes det er på tide at politikerne tar ansvar for bruken av pengene og ikke lar det gå ut over de svakeste i samfunnet.

Jeg ser at ordfører Anne Rygh Pedersen (Ap) reiser mange spørsmål rundt dette, og bygger på budsjetter som bør ta hensyn til de svakeste. Dette er bra, Pedersen, fortsett i det sporet, så vil du få mange på din side med Arbeiderpartiets politikk!

Kommentarer til denne saken