(Jarlsberg Avis) HOLMESTRAND: En badetur på Dulpen i slutten av juli endte galt for en kvinne fra Holmestrand. Da hun gikk ned badetrappen på høyre side av moloen, glapp taket og hun falt i vannet – ikke uten å skade seg.

– På vei ned rev jeg meg opp i håndleddet på kanten av et av trappetrinnene. Såret var dypt, og måtte sys med fem sting, skriver hun i et brev til Holmestrand kommune.

Hun forklarer at stigene er laget i stål, og at trinnene er skåret rett av uten noen form for beskyttelse. Ifølge kvinnen har flere klaget på at stigen er vanskelig å gå i.

Krever tiltak

I brevet krever hun tiltak.

– For å hindre at flere blir utsatt for skader, ber jeg ansvarlige i Holmestrand kommune om å utbedre stigen, aller helst bytte den med en bedre utformet og sikrere trapp. Det samme gjelder for øvrig stigen på enden av moloen, skriver hun.

(Saken fortsetter under bildet)

LES OGSÅ: Gratisbåten til Langøya er en suksess – nå vurderer Noah flere avganger neste år (+)

Utbedret

Onsdag denne uka har badetrappa fått nye trinn, i tre.

– Badetrappa har vært der i syv-åtte år, og dette er første gang jeg hører om at noen har skadet seg på den. Men slikt skal uansett ikke skje når man bader i Holmestrand. Så nå har vi utbedret den med en tryggere løsning. Vi tar den andre badetrappa til uka, sier Tore Mønster Nielsen, driftsleder i Holmestrand kommune.

Han kjenner ikke til flere badetrapper med slike skarpe trinn i kommunen.

LES OGSÅ: Er det lov å skryte av Holmestrand og Vestfold?