Travel natt for politiet

Natt til søndag var en travel natt for politiet i Vestfold. Flere personer ble satt i sentralarresten.

Natt til søndag var en travel natt for politiet i Vestfold. Flere personer ble satt i sentralarresten. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TØNSBERG: Det har vært en travel natt for politiet i Vestfold.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Her noen av sakene politiet jobbet med i fylket natt til søndag tillegg til mannen som ble arrestert etter å ha truet med pistol.

LES SAKEN HER: Arrestert etter trusler med pistol

Klokken 22.58 ble en 25 år gammel mann fra Sandefjord innbrakt etter å ha plaget et arrangement.

– Han hadde i beruset tilstand plaget et arrangement og etterkom ikke et pålegg fra politiet om å fjerne seg fra stedet. Mannen ble anmeldt for dette og vil få et forelegg for dette søndag, opplyser Jan Kristian Johnsrud, operasjonsleder i Vestfold politidistrikt.

OPPDATERING: Ved 13.30-tiden søndag opplyser operasjonsleder Knut Henning Bjune, at mannen har vedtatt en bot på 8.000 kroner.

Klokken 23.47 meldte vaktene på et utested i Tønsberg sentrum at de hadde en beruset gjest som ikke ville forlate stedet på deres anmodning. En politipatrulje fra Tønsberg kjørte til stedet og tok kontakt med den 31 år gamle tønsbergmannen.

– Han fikk pålegg fra politipatruljen om å forlate sentrum, men da han nektet å gjøre det ble han innbrakt og satt i sentralarresten og vil bli bøtelagt senere i dag, opplyser operasjonslederen.

LES OGSÅ: En natt preget av promille

Slo samboeren bevisstløs

Klokken 00.04 rykket politiet i Holmestrand ut etter å ha fått melding om at en mann slo en dame.

– Politipatruljen som kom til stedet fant en 22 år gammel kvinne bevisstløs. Ifølge vitner på stedet hadde gjerningsmannen, som er kvinnens samboer, slått henne flere ganger, opplyser Johnsrud.

Politiet pågrep mannen som er en 46-åring fra Holmestrand. Han ble kjørt til sentralarresten.

– Kvinnen ble hentet med ambulanse og kjørt til sykehuset i Tønsberg der hun ble lagt inn til observasjon. Saken er anmeldt og den vil bli etterforsket videre i dag (søndag), sier han.

Klokken 00.39 oppdaget en politipatrulje fra Horten en meget beruset mann. 21-åringen fra Horten klarte ikke å ta vare på seg selv ble  kjørt til sentralarresten og innsatt.

– Mannen vil bli dimittert når han blir edru, opplyser operasjonslederen.

LES OGSÅ: Mye fyllebråk i natt

Klokken 01.27 rykket politiet i Larvik ut til et utested i sentrum etter melding om at en beruset mann ikke ville forlate stedet. Mannen skal også ha dyttet til en dørvakt.

– Politipatruljen ga mannen, en 46-åring fra Larvik, pålegg om å forlate sentrum for resten av natten og ble ikke anmeldt for noe, opplyser operasjonslederen.

Mann dyttet til kvinne – anmeldt

Klokken 01.59 påla politiet i Horten en kranglete og beruset 22-åring fra Horten om å holde seg unna sentrum for resten av natten.

 – Klokken 02.22 fikk politiet melding om at mannen hadde gått til et annet utested og blant annet dyttet til en kvinne og slått til en annen mann. Politipatruljen pågrep han og kjørte han til sentralarresten. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse og for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet og vil bli bøtelagt i senere i dag, opplyser operasjonsleder Johnsrud.  

OPPDATERING: Mannen fikk en bot på 10.000 kroner. – Han har vedtatt forelegget, sier operasjonsleder Knut Henning Bjune ved 13.30-tiden søndag.

Klokken 02.03 meldte vaktene på et utested i Sandefjord sentrum at en kvinne hadde slått til en kvinnelig vakt da hun ble nektet adgang til stedet.

– En politipatrulje kjørte til stedet og påtraff kvinnen en 24 årring. Hun ble kjørt hjem og fikk pålegg om å ikke oppsøke sentrum for resten av natten. Kvinnen blir anmeldt for legemsfornærmelsen av politiet og vil få en reaksjon senere, sier Johnsrud.  

Knuste bilruter

Klokken 03.10:
En vekter meldte at han hadde kommet over en uregistrert bil med en knust rute ved Elveveien i Larvik. Spor på stedet tydet på at det har skjedd nylig. Bileieren må anmelde forholdet i etterkant.  

Klokken 03.15:
– En bileier meldte at da hun skulle hente bilen sin hadde noen knust en rute i den. Bilen hadde stått parkert på stedet siden formiddagen på lørdag og det er uvisst om noe er stjålet fra bilen. Bileieren anmelder forholdet mandag.

LES OGSÅ: Slått bevisstløs av ukjent mann på byen

Klokken 03.35 rykket politiet i Tønsberg ut til en kiosk i sentrum etter å ha fått melding om en kranglete mann.

– Politipatruljen stanset bilen på utsiden og en kvinne slo veska si i bilruta. Slaget var hardt, men ruta knuste ikke. Kvinnen ble anmeldt for ordensforstyrrelse og hun fikk pålegg om å forlate sentrum for resten av natten, opplyser operasjonslederen og legger til:

– Mannen som hadde vært inne i kiosken hadde kranglet med en kvinne. Det er uvisst hvem som var skyld i krangelen og mannen ble kjørt hjem.

 Klokken 03.54:
– Politiet i Larvik rykket ut til stedet etter melding om en mistenkelig mann som kjørte bil. Politiet påtraff bilen og den 26 år gamle mannen på bopelen hans. Mannen var beruset og det ble det tatt blodprøve av han før han ble deretter dimittert, opplyser Jan Kristian Johnsrud, operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt.

Artikkeltags