Gå til sidens hovedinnhold

Krasjet i over 100 km/t i 50-sonen

Artikkelen er over 9 år gammel

HOLMESTRAND: Ulykkesgruppen til Statens vegvesen har kommet fram til at to menn fra Holmestrand krasjet i over 100 km/t i 50-sonen i Kirkeveien i Holmestrand.

Politiet fikk natt til 13. juli melding om en trafikkulykke i Kirkeveien i Holmestrand, hvor en sort BMW hadde kjørt inn i en lyktestolpe i høy hastighet.

To menn fra Holmestrand på 25 og 29 år ble sendt til sykehuset i Vestfold. Der ble det tatt utvidet blodprøve av begge de to mennene som satt i ulykkesbilen.

– Vi er sikre på at det er snakk om kjøring i alkoholpåvirket tilstand, sa operasjonsleder Knut Henning Bjune ved Vestfold politidistrikt til tb.no.

De to mennene nektet for å ha kjørt bilen, og skyldte i stedet på en tredje person som de sa hadde stukket av fra stedet. Dette trodde ikke politiet på.

Det er standardsvar ved slike hendelser, og vi setter ikke lit til denne forklaringen. I tillegg har et vitne sett at det var kun to i bilen da det smalt, sier Bjune til tb.no.

LES OGSÅ: Mann (22) tatt for 70 straffbare forhold

Krasjet i over 100 kilometer

Politiet hadde grunn til å tro at ulykkesbilen hadde krasjet i høy hastighet, da bilen hadde store skader både på førersiden og i fronten. Derfor ble ulykkesgruppen fra Statens vegvesen tilkalt.

Rapporten viser at de unge herrene kjørte i over 100 kilometer i timen da de krasjet i Kirkeveien, ifølge Jarlsberg Avis. Langs Kirkeveien er det kun 50 km/t.

Politiet etterforsker fortsatt saken.

Vitner på stedet har opplyst til tb.no at Kirkeveien er en utsatt strekning hvor mange bilister kjører fort.

På strekningen har det skjedd flere ulykker de siste månedene. I slutten av mai krasjet en 18 år gammel kvinne i en lyktestolpe. Kvinnen pådro seg kun lettere skader.

 

Kommentarer til denne saken