Brøt seg inn i fritidsklubben

INGEN MERKER: Leder Kenneth Aasheim i Skoppum fritidsklubb foran vinduene tyvene løftet ut og deretter satte på plass igjen. Foto: Siv Elisabeth Limkjær

INGEN MERKER: Leder Kenneth Aasheim i Skoppum fritidsklubb foran vinduene tyvene løftet ut og deretter satte på plass igjen. Foto: Siv Elisabeth Limkjær

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

SKOPPUM: Tyvene stakk av med store verdier – og barnas godteri!

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– De har fått med seg mye av verdi, forteller leder for Skoppums fritidsklubb, Kenneth Aasheim, når tb.no snakker med ham tirsdag kveld.

Han nevner blant annet en prosjektor, to forsterkere, et miksebord, en Playstation, en Nintendo Wii og et pengeskrin med veksel som noe av det som er borte. Og:

– I tillegg har det blitt stjålet en god del glasskolber med godteri, forteller Aasheim.

– Betyr mye

I tillegg hadde innbruddstyvene forsøkt å bryte opp en dør innvendig i lokalene, men hadde ikke lykkes. Døren hadde fått en del skader.

Aasheim synes det er kjedelig at slikt skjer i fritidshuset, som blir brukt både av Skoppum ungdomsklubb og Skoppum seniorsenter.

– Jeg ble oppringt av lederen for seniorsenteret, som oppdaget innbruddet. Jeg dro til huset med en gang, og oppdaget fort hva som var stjålet, sier klubblederen, og legger til:

– Det er veldig kjedelig at dette skjer på et sånt type sted. Lokalene blir brukt av ungdom og seniorer, og for oss betyr disse tingene veldig mye.

Aasheim sier at gjenstandene som har blitt stjålet tilhører både seniorsenteret og ungdomsklubben.

Har undersøkt stedet

Det var tirsdag ettermiddag at politiet fikk melding om at det hadde vært innbrudd. I politiets medielogg står det at det skjedde i arbeidskirken på Skoppum, men når tb.no tar kontakt med kirketjener for Skoppum arbeidskirke, viste det seg at det ikke var i kirken, men i ungdomshuset rett ved siden av, at innbruddet hadde funnet sted.

– Fra stedet er det blant annet stjålet prosjektor og lydanlegg, sier operasjonsleder Anne S. Meyer ved Vestfold politidistrikt.

Politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelser.

FLERE SAKER PÅ TB.NO
Kvinne krasjet i autovernet – to personer fraktet til sykehuset
Ansatt fikk 220 volt gjennom kroppen på Strømstadferja
– Barna våre er redde

Artikkeltags